Ezt a lakást és házat veheted meg Budapesten 2 milliárdért
2013.11.11. 08:46 I otthonterkep

Ezt a lakást és házat veheted meg Budapesten 2 milliárdért

Megkerestük és körbejártuk a legdrágábbként árult budapesti lakást és házat. Az előbbit a várban, az utóbbit a XII. kerületi Svábhegyen találtuk meg. Videós túra két 2 milliárdos ingatlanról, plusz egy ráadás.

 

A 4 lakásból összevont, a 2000-es évek elején épült, Budai Várnegyedben lévő ingatlant 6,8 millió euróért hirdeti eladásra az A1-Báthory ingatlaniroda. A hirdetés szerint a 600 mm-es ingatlan magába foglal 5 hálószobát, 9 fürdőszobát, egy külön vendég lakást, 2 konyhát, valamint borhűtőket, külön irodát, bár és biliárd asztalt, infra szaunát, továbbá 6 földalatti parkolóhelyet.

Részletekért kattints ide!

A második épület (a videóban a harmadik), a svábhegyi Neumann Villa, egy 5261 nm-es parkosított telken fekszik és két épület áll. Az eredeti épület az 1930-as években nyerte el végső formáját. A főépület 3 szintes, 496 nm + 52 nm terasz alapterületű. Tartozik még hozzá egy 38 nm-es személyzeti lakás, kültéri medence, portaszolgálati felépítmény. Az épületben öt hálószoba van, mindegyikhez külön fürdőszobával. Az épületben továbbá lift is van.

Részletekért kattints ide!

És a videó

Címkék: ház lakás luxus