Ezek a legdrágább és a legolcsóbb megyék Magyarországon
2013.10.15. 17:03 I otthonterkep

Ezek a legdrágább és a legolcsóbb megyék Magyarországon

Gőzerővel készül az Otthontérkép országos lefedettségű térképe, amin a Budapesten már megszokott adatokat megyei, illetve kistérségi bontásban is lehet majd böngészni. Néhány előzetes képet, kémfotót és adatot szeretnénk most megosztani veletek a "szupertérképünkről".

Az országos térképen szinte azonnal meg fel lehet majd ismerni az egyes megyék közötti árkülönbségeket. Minél sötétebb lesz egy térség, annál magasabb átlagos árakkal érdemes kalkulálni, ahogyan az Budapest kerületei esetében is már jól bevált.

z8.png


A fenti ábrán látható végleges színezés pedig majd nem holmi légből kapott számokra támaszkodik (a térkép jelenleg fiktív adatokkal van feltöltve). A következő grafikonon megosztjuk a NAV hivatalos adatbázisából kalkulált adatok közül a három legdrágább, illetve a három legolcsóbb magyar megye árait. A teljes listát a néhány héten belül véglegesedő országos térképünk megjelenésével párhuzamosan tesszük majd közzé.

Most azonnal kipróbálom ezt a híres térképet! Katt ide!

megyei rangsor.png


További két "látványterv" arról, hogy körülbelül mire számíthatnak nemsokára azok, akik az Otthontérképen keresgélnek majd, a kezdetben mintegy 30 ezer, majd egyre bővülő számú ajánlat között.

Budapest és környéke

z11.png

A Balaton nyugati felének két partja

z12balaton.png

Nem használtad még az Otthontérképet? Kattints, zoomolj, keresgélj, találd meg magad a térképen, és váltogass a különböző nézetek között. Jó szórakozást!

Címkék: gépház release magyarország update országos