Árulja luxusvilláját a világ leghíresebb focistája!? - Hova vezet az út, C. Ronaldo?
2013.06.06. 08:58 I otthonterkep

Árulja luxusvilláját a világ leghíresebb focistája!? - Hova vezet az út, C. Ronaldo?


Milliárdos tétel a madridi luxuslakás

Cristiano Ronaldo, a világ egyik leghíresebb futbalistájának jövője hónapok óta kérdéses a Real Madrid csapatánál. Az eddigi vezetőedző, a szintén portugál, és szintén elég jól ismert José Mourinho pedig már alá is írt az angol Chelsea-hez. Eddig a futballtörténeti kitekintő.

A Yahoo Sport nem hivatalos értesülései szerint azonban Ronaldo mintegy 4,6 millió euróért (1,3 milliárd forint) árulja madridi luxusvilláját.

Még nem lehet tudni pontosan, hogy hova szerződik a világ egyik legdrágább focistája. Lehet persze az is, hogy marad Madridban és itt vesz másik házat, ám néhányan már összefüggésbe hozták a Manchester United csapatával, valamint a hatalmas büdzséből gazdálkodó Paris Saint-German-nel, illetve a portugál sztáredző régi-új csapatával a Chelsea-vel. Nemsokára kiderül, hogy melyik város luxusingatlanokkal foglalkozó ügynökei készülhetnek egy nagy dobásra.

Egy, a tribalfootball.com-on még áprilisban megjelent hír szerint a manchesteri költözéshez azonban még lakásvásárlásra sem lesz szüksége Ronaldónak, hiszen még mindig birtokában van egy luxusingatlan, amit sokáig mintegy 12 500 fontos áron adott ki.

Amennyiben a sztárfocista esetleg vonzó ajánlatot kapna valamelyik budapesti, vagy Budapest környéki klubtól, az Otthontérképen több, a számára is megfelelő lakás közül válogathatna, ráadásul árban is sokkal kedvezőbb feltételekkel. A jelenlegi ajánlatok között több mint 10 darab 500 millió forintnál drágágbb luxusvilla közül szemezgethetne, mint például ez a 790 millió forintos lakás a Várban.

Az értékesítés alatt álló luxusvilla képeinek forrása a promora.com (a poszt készítése közben a promora oldala meghibásodott, talán nem véletlenül, és azóta is elérhetetlen).

UPDATE: Újra elérhető az eredeti hirdetés, kicsit átszerkesztve, éjszakai képekkel kiegészítve, és mintegy 200 ezer euróval alacsonyabb kínálati árral. Azaz alig két nap alatt mintegy 4%-ot veszített az ingatlan az értékéből.

r2_1.jpg

És a leleplező fotók a Yahoo Sport cikkéből (Ronaldo a medencéje partján, illetve az ingatlan hirdetése)

Ronaldo-house.jpg
Ronaldo-house-sale.jpg

És két videó is elérhető az ingatlanról a youtube-on. Az elsőn maga C. élvezi medencéjének partján a felhőtlen életet, a másodikon pedig az ingatlan szigorú valóságát tekinthetitek meg.