A legfontosabb tudnivalók a lakásvásárláshoz - megmutatjuk lépésről lépésre
2013.06.05. 09:05 I otthonterkep

A legfontosabb tudnivalók a lakásvásárláshoz - megmutatjuk lépésről lépésre


Mert a lakásvásárlás tényleg nagy dolog!

Legtöbbünk nem sokszor kerül olyan helyzetbe élete során, hogy lakást vásároljon, ám akkor bizony a folyamat szinte minden pillanata, főleg első alkalommal, kérdésekkel, bizonytalansággal, stresszel, kíváncsisággal, érdeklődéssel, vágyakozással, és megannyi érzéssel vesz körül minket. A lakásvásárlás nagy dolog, komoly dolog, és emiatt úgy is kell azt kezelni. Az Otthontérkép csapata, ezzel a lényegretörő és leegyszerűsített grafikával kíván segíteni mindazoknak, akikben kérdésként fogalmazódik meg, hogy hogyan és miként zajlik a lakásvásárlás folyamata.

A grafika természetesen nem tér és nem is tud kitérni minden egyes apró elemére a lakáskeresés és lakásvásárlás folyamatának, ezért csak a legfontosabb állomásokat, feltérképezni valókat, és teendőket gyűjtöttük össze, azzal az elhatározással, hogy mindenki számára legyen egy gyorsan átlátható kapaszkodó álmai lakásának megtalálásához és megvásárlásához. Amennyiben további kérdéseid merülnének fel az egyes lépésekkel kapcsolatban, fordulj bizalommal egy ingatlanközvetítőhöz, vagy egy, az ingatlanszakmában járatos ügyvédhez.

NAGYOBB MÉRETBEN VALÓ MEGTEKINTÉSHEZ KATTINTS IDE, VAGY AZ ÁBRÁRA

A lakásvásárlás folyamata azonban egy jelentős anyagi kötelezettséggel ér véget, csakhogy visszarántsanak minket az örömmámórból a mindennapi valóságba. Mégpedig a komoly kiadást jelentő illetékfizetéssel. Amennyiben az ingatlanvásárláshoz kapcsolódó ILLETÉKFIZETÉSI kötelezettség részletei is érdekelnek, arról az alábbi linken olvashatsz részletesebben.

info_így vegyél lakást_600.png
Az infógrafikát az amerikai Mint készítette (eredeti infógrafika itt), amit az Otthontérkép és az FHB Ingatlan Zrt. szakértői közösen adaptáltak a magyar lakáspiac sajátosságaihoz, megtartva az eredeti grafikai és gondolati menetet.

Hozzátennél a témához? Írd meg kommentben!

Címkék: tipp vásárlás lakásvásárlás infógrafika