Madonna eladta New York-i luxuslakását
2013.05.30. 09:10 I otthonterkep

Madonna eladta New York-i luxuslakását


Minap jelent meg a hír az amerikai curbed oldalon, hogy a világhírű popkirálynő, Madonna, megvált a több mint 550 négyzetméteres New York-i luxuslakásától. Bár 23,5 millió dollárért (több mint 5 milliárd forint) kezdték árulni a lakást, értesülések szerint még a legutóbbi nyomott 19,99 milliós árnál is jóval alacsonyabb összegért kelt el.


A vevő egy jól ismert hedge fund menedzser, a Wall Street-en egyike a sikeresebbeknek, úgynevezett Deepak Narula. Érdekes, hogy vannak olyan országok a világban, ahol ilyen információk (és millió egyéb), minthogy ki és körülbelül mennyiért vette meg az egyik legismertebb ember házát nem számítanak hadititoknak.

Őszintén szólva ennél azért különlegesebb lakást képzeltem volna Madonnához. Bár ki tudja, hány éjszakát tölthetett itt el egyáltalán?

Madonna persze nem maradt fedél nélkül egy napra sem, hiszen az interneten elérhető adatok szerint rendelkezik 2 lakással Los Angelesben, 1 házzal Londonban, 1 vagy 2 otthonnal New Yorkban, valamint Miamiban és a Comói-tónál is akad ingatlanja.

Madonna most értékesített lakásának képei (forrás: curbed)

m4.jpg
m3.jpg
m2.jpg
m1.jpg

A vevő, Deepak Narula (forrás: forbes.com)

dipah.jpg