HTML

Otthon. Térképen.

Tudod, hogy melyik utcába költöznél? Csak a 4-6-os vonalán nézelődsz? Már megtaláltad álmaid környékét, csak a megfelelő ingatlant nem? Keresd az Otthontérképen!
Kerülj fel az Otthontérképre!

Hasznos információk

Segítség az Otthontérképhez

Részletes útmutató az oldal használatáról, a böngészésről és a hirdetésfeltöltésről.

Keresd a CSOK-ingatlanokat az Otthontérképen!

CSOK-tematikájú oldalunkon könnyedén keresgélhetsz a támogatásra jogosult ingatlanok között.

Kövess minket!

x

Kövesd az Otthontérképet a Facebookon!Naponta friss hírek a hatékony otthonkereséshez és hasznos tanácsok ingatlan eladáshoz!

Álomkonyhát mindenkinek!

2016.08.23. 11:25 horvathandrea

Legyen akár klasszikus, rusztikus, skandináv, modern, eklektikus, minimalista, angol country, indusztriál vagy színes stílusú egy konyha, életünk minimum 12 %-át ott fogjuk tölteni - ezt kell szem előtt tartani, amikor új konyhát tervezünk vagy felújítanánk a meglévőt. A legfontosabb kérdések a tárolásra és a konyhai készülékek elhelyezésére vonatkoznak, és csak utána jöhet a stílus kiválasztása.

Szólj hozzá!

Címkék: konyha lakberendezes egyeb

Belvárosi tobzódás - Friss eladó lakások Budapesten!

2016.08.23. 10:33 csorbazs

A lakásvásárlás egy komplikált folyamat, melynek legfontosabb államosa, hogy jó érzékkel kell kiválasztani a tökéletes álomotthont. Az Otthontérkép egy új sorozattal szeretné segíteni a keresőket, melyben összegyűjtjük a legfrissebb eladó otthonokat.

Szólj hozzá!

Címkék: friss eladó lakások budapest egyeb

A legfontosabb tudnivalók a függönyről

2016.08.22. 13:39 horvathandrea

A megfelelően elhelyezett függöny kiemelheti vagy teljesen tönkre is teheti a szobát: öltöztetnie kell, barátságosabbá kell tennie a helyiséget.

Szólj hozzá!

Címkék: lakberendezes valogatas

Itt vannak az elmúlt hét legjobb eladó kislakásai!

2016.08.22. 11:04 csorbazs

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legszebb és legjobb eladó otthonait, melyek remek szolgálatot tehetnek a frissen Budapestre költöző egyetemistáknak. Szeptember közeledtével egyre többet hallani az ifjú "gólyák" által generált kereslet-növekedésről, mely a bérlakások és az eladó lakások piacát is érinti. Ez a válogatás azoknak szól, akik a vásárlás mellett döntenek!

Szólj hozzá!

Címkék: eladó kislakás egyeb

Kiadó lakást keresők figyelmébe! Íme, a legfrissebb, kiadó otthonok Budapesten!

2016.08.22. 10:56 horvathandrea

Az Otthontérképen értesülhetsz a legújabb kiadó otthonokról! Tudjuk, hogy a lakáskeresés kifejezetten nehéz és embert próbáló feladat, ezért tálcán kínáljuk a legjobb ajánlatokat és a legfrissebb, bérlőre váró otthonokat! 

Szólj hozzá!

Címkék: friss kiadó lakások egyeb

Így készítsd fel otthonod az eladásra

2016.08.20. 09:54 csorbazs

Eladnád a lakásod? Nem elég a hirdetéshez csupán lefotózni! Magaddal szúrsz ki, ha fotózás előtt nem készíted fel otthonod arra, hogy egy idegen számára kívánatosabb legyen a képeken. Elmondjuk, hogy mi az a 3 dolog, amit mindenképp meg kell tenned a jobb eredmény érdekében.

Szólj hozzá!

Címkék: lakberendezes lakáseladás valogatas

Szörfdeszka, mint home decor

2016.08.19. 16:42 horvathandrea

Polcnak, lámpának, de még kerti zuhanyzónak is használható a szörfdeszka, már amennyiben a gazdája úgy dönt, hogy lakásdekornak használja, nem pedig arra, amire tervezték.

Szólj hozzá!

Címkék: lakberendezés egyeb

Nagy ötletek kis szobához

2016.08.19. 07:45 horvathandrea

A kisméretű hálószobát a legnehezebb berendezni. Be kell, hogy férjen a szekrény, egy ágy, kis asztal, a polc és a lámpák, ezek ugyanis a legfontosabbak, amik mindenképpen szükségesek.

Szólj hozzá!

Címkék: lakberendezes valogatas