Otthontérkép blog

Nem hiszi el, hogy milyen kicsi ez a ház!
Négyzetméter
2017.05.28. 06:00 I dibig

Nem hiszi el, hogy milyen kicsi ez a ház!

A cuki kis hétvégi házak gyakran esetlenek már a formavilágukat illetően is.

Címkék: mini usa kalifornia hétvégi ház

Olyat láthatsz a Jókai téren, amit ott még soha
Négyzetméter
2017.05.28. 06:00 I galerika

Olyat láthatsz a Jókai téren, amit ott még soha

Megnyílik a tér, na nem mintha eddig zárva lett volna, de a közepén lévő zöld terület Jókai szobrával mégiscsak kerítéssel van körbevéve, és magasabban is van a járda szintjétől. Az önkormányzat egy nyitottabb átlátható és átjárható tervvel pályázott a 2016-os TÉR_KÖZ pályázaton.

Címkék: fejlesztések lakásvásárlás lakáskiadás városrehabilitáció eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Andrássy út VI. kerület Liszt Ferenc tér Jókai tér

A Nagy Alma legmenőbb tetőkertjei
tippek-trükkök
2017.05.25. 13:27 I dibig

A Nagy Alma legmenőbb tetőkertjei

A tetőkertekért szinte mindenki rajong. Legfeljebb sokan egészséges irigységgel vegyes sóvárgással, hisz különösen olyan helyen, mint New York (pláne a Central Park közelében), milliomosokon kívül nem nagyon engedhetik meg mások maguknak egy ilyen extrával habosított ingatlan birtoklását. Nem érdemes csüggedni! Akár budapesti tetőkertek között is válogathatunk!

1_39.jpg

Címkék: new york tetőkert tetőterasz

Bezzeg Kecskeméten
Eladó/Kiadó
2017.05.25. 06:00 I heveis

Bezzeg Kecskeméten

Olyan kecskeméti épületeket gyűjtöttünk össze, amelyek még csak papíron léteznek, de már nem sokáig. A látványterveket ebben az évben fogják kivitelezni, így ha szeretnénk még változtathatunk is rajtuk kedvünkre! Lakások, házak sőt még egy benzinkút is várja az érdeklődőket! És hozzá teszünk néhány létező családi házat is, csakhogy érezzék a törődést.

Címkék: válogatás kecskemét exkluzív benzinkút családiház eladó ingatlan otthontérkép CSOK újépításű lakás