Otthontérkép blog

Festeni a padlót!? Miért ne?
Home dekor
2017.11.20. 06:00 I galerika

Festeni a padlót!? Miért ne?

Elsőre talán őrültségnek hangzik egy fapadló lefestése – legyen szó akár hajópadlóról, parkettáról vagy svédpadlóról – de számtalan érv szól mellette, és nem is olyan bonyolult, mint elsőre gondolnánk. Lássuk, miért érdemes belevágni!

Címkék: festés parketta padló svédpadló padlóburkolat hajópadló laminált padló home dekor padló festés

Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai
2017.11.19. 21:46 I Va_da

Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Debreceni lakások 10 millió forint alatt
2017.11.19. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Debreceni lakások 10 millió forint alatt

Megnéztük, mire megy egy potenciális ingatlanvásárló 10 millió forinttal a zsebében a második legnagyobb magyar városban, Debrecenben. Igazán jó állapotú, 35 négyzetméter körüli garzonokat találtunk, de beúszott a kínálati listába egy 46 négyzetméteres házrész is.

Egyetemváros mivolta miatt Debrecen ingatlanpiacán is mindig népszerű kategória volt a garzonok

Címkék: eladó vidék négyzetméter eladó lakás Debrecen otthontérkép

Költözz nyugatra a családdal!
2017.11.18. 06:00 I csorbazs

Költözz nyugatra a családdal!

Ha felvennéd a nyúlcipőt és szeretnél a nagy testvérünk, Ausztria berkein belül szerencsét próbálni, akkor még mindig dönthetsz úgy, hogy a határhoz közeli, magyar települések egyikét választod ki lakóhelyedül. Ezzel megúszhatod, hogy a fáradságos munkával megszerzett euróidat nagy százalékban a lakhatásra költsd. Lássuk, mik a lehetőségek!

Címkék: eladó lakások Sopron eladó lakások Lövő eladó határmenti lakások lakópark Sopron

Ingatlanbefektetési tippek töményen
2017.11.17. 06:00 I MeNa

Ingatlanbefektetési tippek töményen

Ingatlanba fektetni bárki tud, de azon folyamatos profitot és jó hozamot elérni csak kevesen! Mi az a stratégia ami 2017-ben is működik a lakás befektetéseknél? Hogyan adjuk ki? Hogyan újítsuk fel? Mire figyeljünk egy adásvételnél? Hogyan alkudjunk a vevőkkel vagy az eladóval? 

krisztinavaros_polgari.png

Milyen trendek várhatóak 2017-2018-ban a lakáspiacon? Vajon folytatódik még az emelkedés

Címkék: lakáskiadás lakásbefektetés nyaralókiadás Ingatlanbefektetők Napja magánkollégium

Szemeteket a Lánchídra vessétek!
2017.11.17. 06:00 I krakla

Szemeteket a Lánchídra vessétek!

Az Otthontérkép szezonzáró részében 17 métert másztunk le létrán, hogy megnézzük az egész Lánchidat tartó utolsó láncszemet. A budai oldalon maradva pedig a felújított Császár-Komjádi uszodába is ellátogattunk, ahol a  kétszeres világbajnok ezüstérmes úszó, Verrasztó Dávid mesélt nekünk ingatlanfejlesztési terveiről!

Címkék: lakópark hídmester Lánchíd balatoni ingatlanok Verrasztó Dávid TV2 Otthontérkép

Pesti telkek aranyárban
eladó/kiadó
2017.11.16. 06:00 I TothGeza78

Pesti telkek aranyárban

A fővárost járva, végre újra lépten-nyomon építkezésekbe botlik az ember. Ez nagy öröm az olyannak, mint én, aki szívén viseli Budapest fejlődésének „ügyét”.

Címkék: eladó panoráma építési telek családi ház zöldövezet eladó ingatlan négyzetméter Budapest otthontérkép Budapest XVI kerület Budapest XVII kerület építési telek Budapest Budapest XV kerület Budapesti építési telkek

Lakáskülönlegességek pompás panorámával
2017.11.15. 15:12 I Törpilla von Gödöllő

Lakáskülönlegességek pompás panorámával

Olyan különleges lakások közül válogattunk, amelyekből a panoráma is fantasztikus.  Budapesten jellemzően a Duna kölcsönöz utánozhatatlan látványt, de a bulinegyed közelében is akad olyan magasban lévő ingatlan, amitől szemünk-szánk eláll.

A valamilyen magaslaton fekvő, kör- vagy örökpanorámás, tetőteraszos lakások mindig is az ingatlanpiac különleges

Címkék: budapest lakás luxus belváros eladó panoráma négyzetméter eladó lakás Budapest II. kerület luxuslakás XI. kerület otthontérkép

Bel-budai top luxus
eladó/kiadó
2017.11.15. 06:00 I TothGeza78

Bel-budai top luxus

Nyilván nem vagyok egyedül: én is szoktam lottó főnyereményről álmodni és beleképzelni magam egy szuper luxus ingatlanba. Természetesen valahol a Vár környékén, ami nem csak Buda szívében van, de egyúttal pazar kilátást is enged.

Címkék: exkluzív luxus kiadó eladó panoráma kiadó lakás eladó lakás Budapest Duna Budai Vár otthontérkép Bécsi kapu tér Várkert rakpart eladó/kiadó loft lakás eladó budai lakások dunai panoráma luxus lakások dunai kilátás budai lakások Budapest I kerület felújított lakások felújított budai lakások Bel-Buda eladó bel-budai lakás

Ikerfél, ha tuti szomszédot szeretnél magadnak!
eladó/kiadó
2017.11.15. 06:00 I TothGeza78

Ikerfél, ha tuti szomszédot szeretnél magadnak!

A rendszerváltás környékén nagyon divatosak voltak az ikerfél házak. Főként családtagok, jó esetben testvérpárok építettek ilyet, hogy közel lakjanak egymáshoz és a jó szomszédság is ki legyen pipálva.

Címkék: vidék családi ház zöldövezet ikerház Budapest Csömör otthontérkép eladó/kiadó eladó családi házak Budapest XVI kerület Budapest XII kerület budapesti családi házak budapesti eladó családi házak budapesti ingatlanok ikerház fél eladó ikerház fél csömöri eladó ház családi ház XII kerület családi ház XVI kerület

Az út mellett olcsóbb. Állítólag.
eladó/kiadó
2017.11.15. 06:00 I TothGeza78

Az út mellett olcsóbb. Állítólag.

Már megint egy olyan hirdetésre bukkantam, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Beugrottam annak, hogy jó közlekedésnél, utcai kilátással napfényes lakást hirdettek.

Címkék: lakás belváros kiadó lakás eladó lakás Budapest Zugló Teréz körút otthontérkép eladó/kiadó zuglói lakások zuglói tégla lakások Budapest VI kerület felújított lakások Budapest XIV kerület Budapest VIII kerület Budapest Üllői út Budapest Hungária körút