Otthontérkép blog

Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai
2017.09.24. 08:23 I Va_da

Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Itt van az ősz, itt van újra!
2017.09.24. 06:00 I TothGeza78

Itt van az ősz, itt van újra!

A hűvös idő megérkezésével és a nappalok rövidülésével, nem hogy alább hagyna, hanem inkább erősödik az otthonok iránti kereslet. A tavaszt követően az ősz az az évszak, amely a legerősebb a lakáspiacon.

Címkék: lakás luxus zöldövezet kiadó lakás eladó lakás Budapest luxuslakás otthontérkép eladó/kiadó kiadó budapesti lakások belvárosi albérlet eladó budapesti lakások felújított lakások Budapest V kerület Budapest XIV kerület belvárosi lakás

Luxus és fényűzés Pécsett
2017.09.23. 06:00 I krakla

Luxus és fényűzés Pécsett

Köztudott, hogy több százmilliós fényűző ingatlanok országszerte vannak, mégis erről gyakran elfeledkezünk. Csodáljuk a belvárosi, dunai panorámás nagypolgári lakásokat, vagy a rózsadombi villákat, sőt az agglomerációban is szétnézünk luxusingatlanok után kutatva, talán még a Balatonig is elmerészkedünk a térképen, de tovább már nem megyünk.

Címkék: válogatás exkluzív luxus panoráma családi ház Pécs luxuslakás otthontérkép 1 érdekes lakás

5 tipp arra, hogyan nyerjen több tárolóhelyet a garzonjában!
Home Dekor
2017.09.22. 06:00 I heveis

5 tipp arra, hogyan nyerjen több tárolóhelyet a garzonjában!

Lassan bele kell törődnünk, hogy vége a nyárnak. Előkerülnek az őszi ruhák is, gyakran ilyenkor pakoljuk ki a gardróbot, mert rájövünk, hogy nem tudjuk hova tenni a nyári ruhákat. A helyhiány egy állandó probléma, ami nem a lakás méretétől függ, de egy garzontulajdonost méginkább súlyt.. .

Címkék: gardrób lakberendezes garzon négyzetméter home dekor

Mennyi az élet Egerben?
Eladó/kiadó
2017.09.21. 06:00 I TothGeza78

Mennyi az élet Egerben?

Új sorozatot indítunk, amelyben azt vizsgáljuk, hogy a legfontosabb kiadások (lakhatás, élelem, közlekedés) hogyan viszonyulnak az átlagjövedelemhez. Első állomásunk Eger.

Címkék: lakás vidék eladó ingatlan kiadó ingatlan kiadó lakások Eger eladó lakások otthontérkép eladó/kiadó vidéki lakások vidéki ingatlanok egri eladó lakások egri kiadó lakások

Aranyhegy – arany élet
Eladó/kiadó
2017.09.21. 06:00 I TothGeza78

Aranyhegy – arany élet

Csak most kezdik felfedezni ezt a Római Strandfürdő feletti területen, az Aranyhegyen lévő új lakóövezetet, ahol rövidesen elképesztően színvonalas ikerházak is épülnek.

Címkék: exkluzív lakás panoráma zöldövezet eladó ingatlanok újépítésű lakás kiadó lakások Budapest eladó lakások otthontérkép Aranyhegy eladó/kiadó kiadó budapesti lakások Budapest III kerület eladó budapesti lakások eladó budapesti ingatlanok Budapest Óbuda Aranyhegyi újépítésű lakások Aranyhegyi lakások Villa Aranyhegy

Pult alól mutatjuk a legjobb lakóparki lakásokat
2017.09.20. 06:00 I MeNa

Pult alól mutatjuk a legjobb lakóparki lakásokat

Célirányosan érdemes kilátogatni a jövő heti Lakás 2017 kiállításra és vásárra a budapesti Millenáris Parkba. Egyetlen helyen, az Otthontérkép D0-ás standján a legjobb lakóparkok és a legvonzóbb magánhirdetések között válogathat.

Már csak tízet kell aludni az őszi Lakás 2017 fórumig, ahol több mint tízezer látogató és potenciális vásárló jelenik meg.

Címkék: lakóparkok újépításű lakás LAKÁS 2017 ősz online lakáseladás

Káprázatos százmilliós otthonok a II. kerületből
2017.09.20. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Káprázatos százmilliós otthonok a II. kerületből

Az ország egyik legelőkelőbb lakóövezete ma sem nélkülözi a káprázatos eladó lakásokat, sorházakat, villákat. A II. kerületi, 100 millió forint fölötti irányárú vevőt kereső ingatlanok között böngésztünk. Kuruclesen, Csatárkán és persze Hűvösvölgyben is akadnak csuda dolgok.

Címkék: exkluzív panoráma eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Budapest II. kerület otthontérkép

Zugló is a Rákos-patak rehabilitációjára hajt!
Négyzetméter
2017.09.19. 19:35 I galerika

Zugló is a Rákos-patak rehabilitációjára hajt!

Sorozatunk előző részében  megírtuk, hogy a XIII. kerületi önkormányzat sikerrel pályázott a 2016-os TÉR_KÖZ pályázaton, ahol a Rákos-patak menti területek rekreációs fejlesztését tűzte ki célul.

Címkék: fejlesztések lakásvásárlás lakáskiadás eladó ház sportpálya városrehabilitáció eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás zöldfolyosó Alsórákos XIV. kerület Rákos-patak Mogyoródi úti sportpálya Vezér utca Szugló utca Fogarasi út