Otthontérkép blog

Nincs gazdagréti óriáspanel 400 ezer alatt
2017.10.18. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Nincs gazdagréti óriáspanel 400 ezer alatt

Lényegében nem találtunk a 60-70 négyzetméteres eladó gazdagréti panellakások között olyat, amelynek egységnyi irányára 400 ezer forint alatt tartózkodott volna. Egyre több hirdetésben keresnek befektetőket az eladók, közvetítők, ami korábban szinte elképzelhetetlen volt. Egyértelmű: folytatódik a panelek felfutása.

Címkék: budapest panel lakás eladó panelprogram négyzetméter eladó lakás Budapest XI. kerület Gazdagrét otthontérkép

Van még üres telek a belvárosban – de milyen áron!
2017.10.17. 06:26 I Törpilla von Gödöllő

Van még üres telek a belvárosban – de milyen áron!

A VI., a VII. és a VIII. kerületben is találtunk építési engedéllyel rendelkező eladó telkeket, az árak 220-tól majdnem 900 ezer forintig szóródnak. Igaz, valószínűleg élete bizniszét üti nyélbe, akinek sikerül az Andrássy út vonzáskörzetében 5 ezer négyzetmétert lakásokkal beépíteni. De a helikopterleszállós 15 szint felhúzása sem lesz egy utolsó üzlet.

Címkék: budapest belváros telek négyzetméter Budapest luxuslakás otthontérkép

Sosem volt ilyen egyszerű ingatlant keresni
2017.10.16. 06:00 I Va_da

Sosem volt ilyen egyszerű ingatlant keresni

Mostantól csak pár kattintás és meglesznek a keresett ingatlanok. Elég beütni az otthontérkép.hu -t és a megújult asztali felületen gyorsan elérheted a kiszemelt lakást vagy lakásokat. 

ot-redesign_fb_1200x628_v2.png

Nemzetközi példákat is tanulmányozva alaposan megvizsgáltuk, hogy miként lehetne gyorsítani a lakáskeresést, egyszerűbbé tenni a folyamatot és ne kelljen sokat kattintani. Ehhez

Címkék: portál kulcsszó lakáskeresés paraméter lakáshirdetés lista oldal Otthontérkép

Beleshetsz Görbe Nóra barátságos házába
2017.10.13. 12:00 I MeNa

Beleshetsz Görbe Nóra barátságos házába

Lakáskeresési tippekkel, különleges ingatlanokkal és Görbe Nóra csodás vidéki házának bemutatójával jön most szombaton az Otthontérkép új évadjának első epizódja a TV2-n.

s06e01.png

 

Szó szerint szédítő élményben lesz részünk, ha bekukkantunk a Balatonhoz közeli, „fejjel lefelé” álló faházba. Lengyelországból hozták, a bútorok a plafonról lógnak, a

Címkék: ingatlankeresés TV2 Otthontérkép Görbe Nóra háza Richter cirkusz

Lakásorgia: a hét legszebb lakásai
2017.10.13. 07:55 I Va_da

Lakásorgia: a hét legszebb lakásai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Pesterzsébet újjászületik
2017.10.13. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Pesterzsébet újjászületik

Ahogy nőnek az ingatlanárak, úgy lesznek egyre felkapottabbak ismét Budapest külső kerületei. Különösen a családi házas övezetekben pezsdülhet fel az élet, no meg a forgalom. Ismét különös jelentősége lesz annak, hogy egy-egy környék mennyire biztonságos. Megnéztük, mi a helyzet a XX. kerületben.

Címkék: bűnözés eladó családi ház eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Budapest Pesterzsébet XX. kerület otthontérkép

Mennyi az élet Miskolcon?
2017.10.12. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Mennyi az élet Miskolcon?

Egy 3 hálószobás lakás bérleti díja 107 ezer forintba kerül havonta Miskolcon a városközpontban, míg Budapesten  240 ezer forint a tarifa. A négyzetméterárak 70 százalékkal maradnak el a fővárositól – derül ki „Mennyi az élet?”-sorozatunk következő darabjából.

Címkék: lakás miskolc vidék eladó ház eladó ingatlan négyzetméter otthontérkép