HTML

Otthon. Térképen.

Tudod, hogy melyik utcába költöznél? Csak a 4-6-os vonalán nézelődsz? Már megtaláltad álmaid környékét, csak a megfelelő ingatlant nem? Keresd az Otthontérképen!
Kerülj fel az Otthontérképre!

Hasznos információk

Segítség az Otthontérképhez

Részletes útmutató az oldal használatáról, a böngészésről és a hirdetésfeltöltésről.

Keresd a CSOK-ingatlanokat az Otthontérképen!

CSOK-tematikájú oldalunkon könnyedén keresgélhetsz a támogatásra jogosult ingatlanok között.

Kövess minket!

x

Kövesd az Otthontérképet a Facebookon!Naponta friss hírek a hatékony otthonkereséshez és hasznos tanácsok ingatlan eladáshoz!

Íme, ez a világ legdrágább háza

2016.09.23. 09:00 Otthon

Egy milliárd és egy millió dolláros áron az ingatlanpiacra került a világ legdrágább háza, írja az Elle Decor. Ez mintegy 300 milliárd forint. Ha valakinek van feleslegesen ennyi pénze, és szívesen élne olyan kastélyban, amiben anno egy király is lehajtotta a fejét, akkor eljött az ő ideje.

7 komment

Címkék: luxus luxuslakás legdrágább

Kiadó lakást keresel? A legfrissebbek közül válogattunk Budapesten és vidéken!

2016.09.23. 08:00 galerika

Az Otthontérképen értesülhetsz a legújabb kiadó otthonokról! Tudjuk, hogy a lakáskeresés kifejezetten nehéz és embert próbáló feladat, ezért tálcán kínáljuk a legjobb ajánlatokat és a legfrissebb, bérlőre váró otthonokat! 

Mi kell a tökéletes kiadó lakás megtalálásához? Türelem? Érzék? Kitartás? Dehogy! Hihetetlen gyors reakcióidő!

A bérlakás keresésének legeslegnehezebb része, hogy mindig résen kell lenni. A legjobb ajánlatok ugyanis pillanatok alatt elkelnek, a kevésbé szemfülesek pedig beérhetik a nem jó kvalitásokkal bíró, ellenben nagyon drága ingatlanokkal.

Az Otthontérkép sorozatában rendszeresen elhozzuk nektek a magánfeltöltések közül válogatott, legfrissebb, kiadó lakásokat.

 

61 négyzetméteres lakás Debrecenben

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kiado1_7.jpg

40 négyzetméteres lakás a VI. kerületben

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kiado2_7.jpg

110 négyzetméteres családi ház Siófokon

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kiado3_6.jpg

50 négyzetméteres lakás Győrött

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kiado4_6.jpg

53 négyzetméteres lakás a XI. kerületben

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kiado5_6.jpg

 

 

Kiadó lakások családoknak (X)

Szólj hozzá!

Címkék: kiadó lakás kiadó ház lakás keresés

Unalmas a lakás fala? Dobd fel színes pacákkal!

2016.09.22. 11:23 Otthon

Mark Rothko képei tipikusan abba a kategóriába tartoznak, amire egy laikus vállat vonogatva mondhatja, semmi, csak színes pacák, ilyet én is tudok csinálni. A művészet értelemszerűen ennyire nem egyszerű, de tény, hogy az otthonokba is bevihető, pénztárca kímélő megoldással. Rothko művészete sokakat ihlethet arra, hogy akár a full fehérben berendezett lakásokban a földtől a plafonig színes téglalapok díszítsék a falat.

1 komment

Címkék: lakberendezés

Eladó házat keresel az agglomerációban? - Akkor itt nézz körül!

2016.09.22. 10:35 csorbazs

A lakásvásárlás egy komplikált folyamat, melynek legfontosabb államosa, hogy jó érzékkel kell kiválasztani a tökéletes álomotthont. Az Otthontérkép egy új sorozattal szeretné segíteni a keresőket, melyben összegyűjtjük a legfrissebb eladó otthonokat.

Szólj hozzá!

Címkék: friss eladó lakások agglomeráció

Elköltöznél? Mutatunk pár friss kiadó lakást!

2016.09.21. 10:26 csorbazs

Az Otthontérképen értesülhetsz a legújabb kiadó otthonokról! Tudjuk, hogy a lakáskeresés kifejezetten nehéz és embert próbáló feladat, ezért tálcán kínáljuk a legjobb ajánlatokat és a legfrissebb, bérlőre váró otthonokat! 

Szólj hozzá!

Címkék: friss kiadó lakások Budapest

Belenyúlt a lakberendező, szép lett a lakás

2016.09.21. 10:20 Otthon

A legegyszerűbb és a felújítással járó hercehurca szempontjából a leghatékonyabb olyan lakást vásárolni, amit nemrég újítottak fel, méghozzá lakberendező segítségével. Ma már sokan az eladhatóság/kiadhatóság miatt kérnek szakértői segítséget, és ez meg is látszik a lakásokon. A lakberendezők keze munkája egy lakáshirdetésben általában azt jelenti, hogy minőségi burkolatokat, élhető tereket, új elektromos vezetékeket és vízvezetékeket, prémium minőségű, már berendezett konyhát kapunk. Sőt, esélyes, hogy még a függönyökhöz sem kell hozzányúlni. Íme öt olyan budai lakás, amiket lakberendező segítségével alakítottak otthonná, és amiket jelenleg az ingatlanpiacon kínálnak. 

4 komment

Címkék: homedecor lakberendezés lakberendező buda

Nyomornegyedből élhető városrész. A József Attila lakótelepen jártunk

2016.09.20. 15:57 galerika

Kategóriájában ma az egyik legkeresettebb lakónegyeddé vált a budapesti József Attila lakótelep, ahol néhány évtizede még lepusztult szükséglakások ezrei voltak, ám mára családbarát lett a környék, kiemelkedően magas a zöld területek aránya és a metró miatt nagyon jó a megközelíthetőség. 

2 komment

Címkék: panel eladó lakás ix ker József Attila lakótelep

Szeptember végén ismét Lakásbörze!

2016.09.20. 14:12 csorbazs

Érdemes már most szabaddá tenni október első hétvégéjét (2016.09.30-10.01-02), és kilátogatni a 3 napos ingyenes Lakásbörze rendezvényre a Lurdy Házba. Az őszi esemény lesz a 10. alkalom, hogy megrendezésre kerül az ingatlanos szakmai kiállítás, ahol az ingatlanfejlesztők, ingatlanforgalmazók, kereskedelmi bankok képviselői találkoznak az ingatlan vásárlással és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások iránt érdeklődőkkel 3 napon keresztül.

Szólj hozzá!

Címkék: lakásbörze kiállítás vásár