Otthontérkép blog

Miért nem veszi senki a házrészeket?
ELADÓ/KIADÓ
2017.06.28. 06:00 I TothGeza78

Miért nem veszi senki a házrészeket?

Érti ezt valaki? A vidéki nagyvárosokban és Budapesten egyaránt fillérekért kínálják a földszintes, „féltetős” házrészeket. Ha ilyen otthona van valakinek, sokszor csak annyit ér, mint egy szuterén lakás, aminek majdnem mindenki számára nyilvánvalók a hátrányai.

Címkék: Budapest otthontérkép eladó/kiadó Budapest XVIII kerület házrészek féltetős házrészek féltetős házrészek Budapest Budapest XIV kerület eladó házak Budapest

Dzsumbuj helyett eljött a minőségi ingatlanok ideje a Ferencvárosban!
Eladó/Kiadó
2017.06.27. 15:00 I heveis

Dzsumbuj helyett eljött a minőségi ingatlanok ideje a Ferencvárosban!

Tök jó, amikor felhúznak egy új lakóépületet valahova, de a szomszéd ház meg romokban áll. A lakásunk környezete csökkenteni tudja komfortérzetünket, hiszen hiába fullos a ház amibe belépünk, de odáig el is kell jutni.   Nézzük meg mi a helyzet Ferencváros rehabilitált részén!

Címkék: eladó lakások IX. kerület eladó lakások Ferencváros Mester utca eladó lakások Tűzoltó utca eladó lakások

Lejárt a kézi skiccek ideje! Ma már a lakásfelújítást is applikációval tervezzük!
2017.06.26. 06:00 I csorbazs

Lejárt a kézi skiccek ideje! Ma már a lakásfelújítást is applikációval tervezzük!

Hiánypótló gyűjtést tett közzé a crubed.com , melyben olyan applikációkat mutat be, amik óriási segítséget nyújthatnak a felújítás során. A folyamat fázisaihoz rendelt alkalmazások igazán hasznosak, érdemes őket kipróbálni, tesztelgetni!

Címkék: design alkalmazás felújítás tervezés berendezés renoválás bútorok applikáció

Buda – Buda, te drága!
ELADÓ/KIADÓ
2017.06.25. 06:00 I TothGeza78

Buda – Buda, te drága!

Aki egy kicsit is igényes és a fővárosi felső középosztályba tartozik vagy tartozna, az a Duna dombosabbik felén keresgél pecót. Találtunk két extrém drága ajánlatot, és két olyat is, amit már egy jó állással a hátunk mögött akár be is vállalhatunk.

Címkék: exkluzív lakás panoráma családi ház zöldövezet felújított Budapest eladó lakások Pesthidegkút otthontérkép budapesti lakások eladó/kiadó budai lakások eladó családi házak felújított családi házak felújítandó családi házak Budapest II kerület budai családi házak budapesti családi házak felújított lakások

Kevesebb betörés, dráguló ingatlanok a budai elit negyedben
2017.06.24. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Kevesebb betörés, dráguló ingatlanok a budai elit negyedben

Harmadára csökkent néhány év alatt a bűnesetek száma a II. kerületben. Visszaesett a lakásbetörések és a gépkocsi lopások, feltörések száma is – derül ki az Otthontérkép bűntérképéről , ami 2013-ig visszamenőleg akár utcára lebontva mutatja a statisztikákat.

Címkék: bűnözés luxus panoráma családi ház négyzetméter eladó lakás Budapest II. kerület otthontérkép

A pénz Nyugaton van!
ELADÓ/KIADÓ
2017.06.24. 06:00 I TothGeza78

A pénz Nyugaton van!

Az ingatlan árakat leginkább alakító tényezők között legelső helyen van a jó lokáció, de mit is jelent valójában ez? Mitől jó egy lokáció? Egy fővárosban ez összetett kérdés, de egy kisebb vidéki városban sokkal inkább a munka lehetőségek elérhetősége határozza meg az árakat.

Címkék: panoráma családi ház kertváros panel lakás Sopron Nyugat-Magyarország felújítandó lakások eladó/kiadó eladó családi házak új építésű családi házak

Balatoni ingatlanok bátraknak
ELADÓ/KIADÓ
2017.06.22. 06:00 I TothGeza78

Balatoni ingatlanok bátraknak

Kicsit kicsi, nem éppen azúrkék és a hullámok sem hatalmasak, de legalább a miénk! Tintahal helyett lángos és hekk kapható, viszont 6 óra helyett akár 1-2 óra alatt leérünk és már csobbanhatunk is.

Címkék: lakás balatonfüred balatonfűzfő telek apartman építési telek családi ház nyaraló zánka ikerház eladó balatoni nyaralók üdülő apartman

Csempézzünk konyhát! De mégis mekkora szakaszon?
Tippek-trükkök
2017.06.21. 09:32 I galerika

Csempézzünk konyhát! De mégis mekkora szakaszon?

Csak a konyhaszekrénynél, vagy az egész konyhát körbe? Csak két szekrény között vagy padlótól a mennyezetig? A konyha csempézés örök dilemma, de az, hogy milyen bútoraink vannak, amerikai konyhás-e a lakásunk, és mennyi pénzünk van rá, alapvetően meghatározza, mettől-meddig tartson a csempe a konyhában.

Címkék: konyha burkolás csempe konyhaszekrény amerikai konyha csempézés konyhafelújítás tippek-trükkök kis konyha nagy belmagasság konyha csempézés nagy konyha