Lindsay Lohan szigetet építene Dubaiban
2018.02.04. 06:00 I Otthon

Lindsay Lohan szigetet építene Dubaiban

A 31 éves színésznő tárgyalásokat folytat a témában.

Ha az ember meghallja azt a három szót együtt, hogy Lindsay Lohan és Dubai, nem egészen arra gondol, hogy a színésznő éppen az álmait szeretné megvalósítani. Sokkal inkább arra, hogy egy gazdag pasival romantikázik a privát jachtjukon. Mégis, úgy tűnik, hogy a botrányairól híres hollywoodi színésznő konkrét tervekkel állt elő Dubai hatóságánál.

Dubai partjainál valójában mesterséges szigetcsoportot hoztak létre hosszas és gondos tervezésnek köszönhetően. A 300 apró szigetből álló terület a Föld szárazföldjeinek alakzatát mutatja madártávlatból, ezek egyikét szeretné megkapni Lindsay Lohan.

Egyelőre arról nincs szó, hogy a világ szigeteinek (The World szigetek) nevezett szigetcsoport közül melyikre vetné ki a hálóját, és azt sem mondta meg, hogy azt hogyan képzelné el. Nem ritka, hogy valaki megvásárol a Világ szigetei közül egyet, például korábban volt szó arról, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt is befektet, és kifizeti "Etiópiáért" az elkért összeget.

Ritka, ha valamilyen szigetre esik egy kilátás a lakásból, de nem lehetetlen: elég csak a Margitszigetre gondolni, és az azt körbevevő házakat. Időnként akad olyan lakás az ingatlanpiacon, aminek ablakaiból a szigetet és a Dunát látni. Ilyen az alábbi eladó Frankel Leó utcai lakás is.

Kattintson a képre!

1_2_1.jpg

A World-szigetek 42 000 négyzetméter alapterületűek, egymástól átlagosan 100 méterre helyezkednek el. A tengeren csodaszép kilátás, saját sziget, saját villa és kastély is építhető, bár egyelőre nem készült el az összes sziget, amit terveztek.

Az biztos, hogy Lohannek van elég vagyona ahhoz, hogy befektessen a szigetcsoport valamelyikének felépítésébe, sőt, még annál is több befektetést is szeretne: azt nyilatkozta, hogy Görögországban, Mykonoson szórakozóhelyet is tervez nyitni. Ezek komoly üzleti döntések.

 

 

Címkék: luxus lakás Dubai Angelina Jolie Brad Pitt LIndsay Lohan