Az elmúlt hét legszebb eladó ingatlanjai
2018.01.22. 06:00 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb eladó ingatlanjai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Elegáns lakás a II. kerületben

Vérhalmon, a Baba utcában találjuk ezt a 74 m2-es, 3 szobás teljes körűen felújított, ízlésesen berendezett ingatlant. A lakáshoz tartozik egy 28 m2-es nappali-étkező-konyha, két külön bejáratú háló (12 és 17m2), egy tágas fürdő (6m2) és egy 8m2-es erkély is. Aki meg akarja majd venni a lakást, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen 68 millió forintért hirdetik, ez több mint 900 ezer Ft/m2.

13_3.jpg

Magazinba illő családi ház 

Nagykovácsi Ófalu részén helyezkedik ez a nem kevesebb mint 7 szobás, 377 m2-es panorámás ingatlan. A házhoz tartozik egy sós vizű medence és két terasz is, amik összesen 76,5 m2-esek. Az ingatlanban nehéz kivetnivalót találni, azonban csak kevesek számára elérhető a 220 milliós hirdetési ár miatt. 

4-3.jpg

3,5 szobás polgári lakás VIII. kerületben

A 2-es és 4-es metró közelében a VIII. kerületben eladó ez a 99 m2-es, 3,5 szobás lakás. Az ingatlanhoz 3 különálló fürdőszoba is tartozik. Az ilyen típusú lakások nagyon népszerűek a szálláskereső oldalakon (pl. Airbnb), hiszen így a szobát bérlőknek nem kell megosztani egymással a fürdőket. Az ingatlan 48,5 millió forintos árral került fel az Otthontérképre.

1-6.jpg

Elegáns lakás a VIII. kerületben

Teljes körűen felújított, 97 m2-es, 3 szobás, dupla komfortos,  magas emeleti Bródy Sándor utcára néző lakás eladó a VIII. kerületben. A 3. emeleti ingatlan egy 1860-ban épült 40 lakásos házban található, ami 2016-ban lett felújítva. Az árcédulán 79,8 millió forintba áll. 

5-3.jpg

Egyedi adottságokkal rendelkező penthouse Zuglóban

A Bosnyák tér közelében találjuk ezt a 117,5 m2-es, 2+1 szobás lakást, amihez tartozik 128 m2-es terasz, illetve egy borospince is. A szaunának, kültéri zuhanyzóknak, napozóterasznak, gőzkabinnak és a beltéri, valamint elhelyezhető kültéri jakuzzinak köszönhetően az itt élők nyaralva élhetik a hétköznapjaikat.

1-9.jpg

Ha te is szeretnéd ajánlani a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésedet üzenetben a Facebook oldalunknak!

Címkék: luxusingatlan eladó luxus lakás Zugló polgári lakás VIII. kerület Nagykovácsi eladó lakás