Itt laknak a győr-moson-sopron megyei gazdagok!
2018.01.16. 06:00 I heveis

Itt laknak a győr-moson-sopron megyei gazdagok!

Nemcsak Budapesten vannak luxuslakások. Lássuk, mik a legmenőbb lakások Győr-Moson-Sopron megyében!

Az ország nyugati része meglehetősen elhúzott életszínvonalát tekintve magasan veri a keleti országrészt. Mi sem árulkodik erről jobban, hogy például Győr-Moson-Sopron megye a második legdrágább négyzetméterárral rendelkező térség. Még így is óriási a szakadék a főváros és Nyugat-Dunántúl között. Itt az átlag négyzetméter ár 282 ezer Ft/m2, Budapesten ennek több, mint 1,5- szerese 477 ezer Ft/m2.

Minőségben, azonban megállják a helyüket még a budapesti elitkerületekben is!

Ez a soproni magas igényeknek megfelelő lakás 74 m2-rel várja lakóit. Természetesen a modern igények alapján erkéllyel, kocsibeállóval rendelkezik. Ára: 40,4 millió Ft.

gy3.jpg

Megnézem!

150 m2-es loftos, teljeskörűen felújított lakás keresi tulajdonosát. Csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a modernitást, a praktikus designt és a minőséget. Eladási ára 57 millió Ft.

gy1.jpg

Megnézem!

A várkerületi sétáló utcában található ez a 108 m2-es gyönyörű lakás. Egyszerű letisztultásg jellemzi, ám mégis meghagyták a sopronias hangulatát. Ára: 44,9 millió Ft.

gy2.jpg

Megnézem!

Akár befektetésnek is kiváló választás lehet ez a győri belvárosi lakás. Az ingatlan különlegessége, hogy egymástól 2, elkülöníthető lakásra válik szét, így akár külön-külön is kiadható. Ára: 45 millió Ft.

gy4.jpg

Megnézem!

225 m2-es győri belvárosi luxuslakás került a piacra. Itt aztán minden elfér, ami egy családi házban, annak ellenére, hogy 5 perc alatt találunk boltot, postát, gyógyszertárt. Loft lakás, amiben van szauna, billiárd terem, jakuzzi. Ára is ennek megfelelően alakul: 75 millió Ft.

gy5.jpg

Megnézem!

Győri, 180 m2-es családi ház eladó. 2016-ban teljes körűen felújították, így a modern igényeknek teéjes mértékben megfelel. Ára: 58 millió Ft.

gy6.jpg

Megnézem!

 

Címkék: győr eladó luxuslakás Sopron igényes lakások