Kandallót, de azonnal!
2018.01.12. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Kandallót, de azonnal!

Hűvös halomban állnak az üres, azaz azonnal birtokba vehető, kandallóval is felszerelt házak az Otthontérkép kínálatában. Mutatunk pár impozáns találatot Debrecenből, Kecskemétről és a fővárosból is. Vigyázat, elbűvölő tartalom következik!

A hideg, szeles, olykor havazással tarkított időjárás közepette kiben ne merülne volna fel, hogy milyen jó volna a családdal és a barátokkal tervezett meghitt pillanatokat egy kandalló köré gyűlve eltölteni? Akinek rendelkezésre áll a pénz a házvásárláshoz, könnyen és gyorsan talál ilyen ingatlant – derítettük ki az Otthontérkép vonatkozó találatait böngészve.

Debrecenben Kerekes telep városrészben eladó egy csendes utcában fekvő, 601 négyzetméteres telken található, 2009-ben épült, bruttó 228 négyzetméter alapterületű családi ház. Irányára 51,5 millió forint.

debrecen1_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az egyedi tervezésű és gyártású kandalló mellett az extrák listáját gazdagítja egy nagy teljesítményű központi porszívó, beépített infraszauna, padlófűtés, egyedi kemence, egyedi gyártású grillező szalonnasütő és bográcsozó, automataöntöző és csepegtető rendszer, elektromos kapu és garázskapu, valamint kamera- és riasztórendszer is.

Kecskeméten az Arborétum közelében 2800 négyzetméteres, szépen parkosított telken 79 millió forintért kínálják ezt a különösen igényes kialakítású családi házat.

kecskemet3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egyebek mellett feszített víztükrű medence, saját wellness részleg – jacuzzi, cédrus infraszauna –, dupla fürdőszoba, kovácsoltvas kapu, de kerti szaletli kemencével is szolgálja majd az új lakók kényelmét. Hogy a térkövezett bejáróról, dupla garázsról, riasztó- és kamerarendszerről ne is beszéljünk.

kecskemet_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A főváros sem marad le a kandallós házak kínálatában, jó példa erre ez a II. kerületi 4 szobás ikerház, amelyet 127 millió forintért kínálnak.

bp1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A kiválóan felszerelt ingatlan Máriaremete egyik békés utcájában található.  A 3 szintes ház alagsorában több tároló mellett fitneszterem, szauna és egy 2 beállós garázs is helyet kapott.  A nappali kandallóval ellátott, amerikai konyhás, teraszkapcsolatos.

bp3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A felső két szint tökéletes privát szférát biztosít a leendő lakók számára, hiszen itt található a 4 háló és 2 fürdőszoba.

Címkék: kecskemét exkluzív lakás luxus eladó kandalló eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Budapest Debrecen otthontérkép home dekor