Fektesse garázsba a pénzét!
2018.01.10. 06:00 I heveis

Fektesse garázsba a pénzét!

Ahogy a nagyvárosokban általában, Budapesten is égető probléma, hogy hova tegye az ember az autót. Legfőképpen akkor, ha a belvárosban lakik és fedett helyen szeretné tudni...

Ugyan közterületen egy lakáshoz egy autó (majdnem) ingyen parkolhat az utcán, de fél órákat lehet keringeni, ha az ember későn ér haza. Arról nem is beszélve, hogy egy drágább autó esetén nem is túl biztonságos a közterület. Mindemellett, azokra a családokra is gondolhatunk, akik több autót is használnak, itt már egyértelmű, hogy jobban járnak, ha az egyik autó számára legalább egy állandó parkolóhellyel rendelkeznek.

pexels-photo-190537.jpeg

Fotó: Pexels

Ha szeretné, hogy jobban kamatozzon a pénze, mint a bankban, de lakást még nem tud venni belőle, akkor keressen egy garázst! Havi 10-35 000 Ft környékén ki tudja adni. Laza fejszámolással ez annyit jelent, hogy éves szinten 120-420 000 Ft között tuti, hogy keres vele.

Akkor nézzük is, hogy milyen garázsok közül válogathatunk!

A Corvin negyedben, az Üllői út és a körút találkozásánál egy társasház parkolójában eladó ez a könnyen parkolható garázs. 14 m2 a parkoló, melynek eladási ára: 3,5 millió Ft.

g4_1.jpg

Megnézem!

Angyalföldi teremgarázs eladó 1,9 millió Ft-ért. A kocsibeálló 17 m2-es, fix bérlővel rendelkezik, aki 12 500 Ft-ért bérli a garázst.

g1_1.jpg

Megnézem!

XVIII. kerületi garázs eladó akár cégeknek is számlaképes eladótól. 1,56 millió Ft-ért.

gg2.jpg

Megnézem!

XIII. kerületben található, a Marina Part prémium lakóparkjában. 0-24 órás portaszolgálat őrzi az épületet. Mivel már évek óta nem volt eladó parkoló a házban, ezért szinte 1000%, hogy azonnal ki lehet adni. 25 000 FT/ hó kiadási árral lehet kalkulálni. A tulajnak 2 db garázsa van, egyenként 2,19 millió Ft-ért.

g3_1.jpg

Megnézem!

A Central Passage teremgarázsában eladó egy beállóhely. A VI. kerület frekventált részén biztosan kiadhatja. Eladási ára 5 millió Ft.

g5_1.jpg

Fotó: Napi Budapest

Megnézem!

 

Címkék: befektetés garázs Budapest XVIII. kerület XIII. kerület VI. kerület Corvin negyed