Két millió forint alatt is van élet!
2018.01.09. 06:00 I heveis

Két millió forint alatt is van élet!

Ha már elegünk van a több 10 milliós elérhetetlen lakásokból, akkor most itt az alakalom, hogy megnézzük mit kapunk egy 10 éves opel áráért?

Ha megnézzük az Otthontérkép.hu négyzetméter árait, akkor jól láthatjuk, hogy a legolcsóbb ingatlanok 140 ezer Ft/m2 áron vagy ez alatt elérhetőek. Ugyan az országon belüli migráció nem annyira jellemző, ám mégis érdemes megfontolni, egy saját otthon mégis csak stabilitást jelent az ember életében.

Amíg az albérletre szánt pénz egy kidobott összeg (főleg, ha évekig nyögjük), addig a saját lakásunkban azt csinálunk, amit szeretnénk. Lehet, hogy ezért be kell vállalni a mindennapi autózást a közeli nagyvárosba, de mégis egy biztos kiindulópont lehet a jövőre nézve.

Egertől 30 km-re eladó ez a borsodnádasdi 52 m2-es lakás. Az ingatlan egy 3 szintes tégla építésű házban található. A lakást 2 millió Ft-ért veheti birtokba a következő tulajdonos. Érdemes meggondolni, ha valaki Eger-Ózd-Szilvásvárad környékén él, hiszen maximum 45 perc alatt bármelyik nagyobb településre eljuthat innen.

b1.jpg

Megnézem!

A Boci csoki hazájában eladó ez a garzon lakás. Ugyan az ingatlan maga csak 28 m2, ennek ellenére kertrész és tároló is tartozik hozzá. Szerencs félúton helyezkedik el Miskolc és Sárospatak között, így maximum fél óra alatt bármelyik településen ott lehetünk. Az irányár 1,4 millió Ft.

b2.jpg

Megnézem!

Komlón található ez a kezdő lakásnak teljesen alkalmas kis garzon. A 3. emeleti lakás állapota felújított, új nyílászárókat és bojler szereltek be. A 35 m2-t 1,9 millió Ft-ért már vihetjük is!

b4.jpg

Megnézem!

Már-már extrémalacsony négyzetméteráron eladó ez a 33 m2-es simontornyai lakás. Az eladási ára 1,2 millió Ft, amiért kapunk egy két szobás spájzos, konyhás házat illetve egy hatalmas telket is. A település Dunaújvárostól és Székesfehérvártól kb.1 órára található.

b3.jpg

Megnézem!

 

Címkék: miskolc eladó Pécs Székesfehérvár Eger Komló olcsó lakás