Fenyő fenyő hátán – ünnepi lakásszemle
2017.12.24. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Fenyő fenyő hátán – ünnepi lakásszemle

Ünnepi hangulatunk nem múlik, sőt! Épp ezért rákerestünk a „fenyő” kifejezésre az Otthontérkép ingatlankínálatában. Hozunk néhány figyelemreméltó lakást és házat borovi fenyőből készült nyílászárók, a Fenyves utcák és közök világából.

A „fenyő” kifejezés többnyire nyílászárókkal kapcsolatban vagy a kert, a környék méltatásánál szerepel az ingatlanhirdetésekben, de ami a közelítő találatokat illeti Fenyves utca és köz, sőt Fenyves városrész is akad Magyarországon. Mutatunk néhány fenyőkkel tűzdelt ingatlanhirdetést, amire felkaptuk a fejünket.

szemlohegy_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A II. kerületben, a Szemlőhegyen, a Rózsadomb egyik legszebb kilátásával rendelkező, kis forgalmú mellék utcájában, 6 lakásos, nagyméretű gondozott kertes társasházban, gyönyörű örökpanorámás, 3 teraszos, 4 szintes, dupla komfortos lakás eladó 3 garázzsal 110 millió forintért.

szemlohegy_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

24 négyzetméteres nappali, kertre néző 9 négyzetméteres terasz, panorámás étkezős konyha, gardróbszoba és szintén páratlan kilátással rendelkező háló, de mosókonyha is szolgálja majd az új tulajdonos kényelmét.

szemlohegy_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A nyílászárókat 2 éve cserélték, borovi fenyőből készült ablakok díszítik most az ingatlant.

A III. kerületi Táborhegyen egy 193 négyzetméter alapterületű 5 szobás dupla komfortos, nagy teraszos, 1. emeleti új lakás eladó 164 millió forintos irányáron.

taborhegy_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Borovi fenyő nyílászárók várják itt is a beköltözőket, valamint elegáns burkolatok, panoráma a Hármashatár hegy és a város irányába is. Az 5 lakásos ház 1400 négyzetméteres telken áll, az ingatlan pedig tehermentes és azonnal birtokba vehető.

taborhegy_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Érden 49,5 millió forintért 7 szobás, 207 négyzetméteres lakáshoz juthatunk saját a Fenyves közben, 250 négyzetméteres kertrésszel. Az ingatlan a sorház egyik teljesen szeparált, két szint + tetőteres lakása, amihez kizárólagos használatú parkosított, öntözőrendszeres saját kert tartozik, szintén kizárólagos használatú kocsibeállóval.

erd_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Gyönyörű kégli tömör tölgy ajtókkal, tömör cseresznyefa konyhabútorral, trópusi fa parkettával, borovi fenyőfából készült ajtókkal, exkluzív olasz és spanyol padlóburkolatokkal és csempékkel, kézi faragású kődíszekkel, egyedi kézi kovácsoltvas korlátokkal, kőből készített kandallóval, padlófűtéssel, pezsgőfürdőkáddal.

erd_4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Kerti kiülő és sütő, faház, nagy tárolóhelyek a tetőtérben – összességében minden igényt kiszolgáló kialakítás.

Címkék: budapest exkluzív panoráma eladó ingatlan négyzetméter II. kerület luxuslakás III. kerület Érd otthontérkép