III. kerületi ingatlancsodák 100 millió körül
2017.12.08. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

III. kerületi ingatlancsodák 100 millió körül

Fantasztikus kégliket találtunk a méltán népszerű III. kerület táborhegyi utcáiban. Kiváló állapota mellett valamilyen különlegességgel rendelkező – panorámás, örökpanorámás, belső kétszintes – ingatlanokat keresgéltünk. Gyönyörködjünk együtt!

Az irányárat 90 és 150 millió forint közé lőttük be, azaz ezúttal elsősorban a felső kategóriás lakások, házak iránt érdeklődők igényeit kiszolgálni hivatott hirdetések között böngésztünk. Fantasztikus kégliket találtunk 460 ezer forintos négyzetméterártól 730 ezerig. Mutatjuk a számunkra legelragadóbbakat.

A Táborhegyen, pár percre az EuroCentertől, a Perényi úton található ez az elegáns, örökpanorámás lakás. 153 négyzetméter, 3 + 2 félszoba, 98,9 millió forintos irányár.

perenyi1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Tágas és világos nappali-konyha, tetőtér, 31 négyzetméteres teraszok, a teremgarázsban pedig 2 beállóhely és tároló is vásárolható a lakáshoz.

perenyi2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Gyönyörű, igényes, duplakomfortos, déli fekvésű.

perenyi4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ugyancsak a Táborhegyen, a Farkastorki lejtőn kínálják ezt a családnak, de befektetésképpen is kiváló közel 300 négyzetméteres házat 136,5 millió forintért. A 2000-ben felújított ingatlan panorámás, több generáció együttélése esetén is ideális megoldást jelent. Remek elosztású, jól alakítható, 3 szintes, 1007 négyzetméteres telekre épült, világos.

farkastorki2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Bár a lakás természetközelben van, mégis szuper körülötte az infrastruktúra: pár percre van az EuroCenter, az Interspar, a Tesco, a Lidl, a Praktiker, a StopShop, valamint több iskola és óvoda is.

farkastorki3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Azonnal költözhető ez az 1. emeleti, szintén a Táborhegyen található, 125 négyzetméteres, belső kétszintes, 4 szobás, amerikai konyhás, erkélyes, 2015-ben épült társasházi lakás, ami egy 4 lakásos épületben van.

taborhegy_4szobas_lakas3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az alsó szinten amerikai konyhás, étkezős nappali, erkély, 2 háló, fürdőszoba WC-vel, mosókonyha és egy különálló WC is található kézmosóval. A tetőtérben pedig egy nagy szobát és egy előteret alakítottak ki, ami dolgozó szobaként, de például gardróbként is funkcionálhat.

taborhegy_4szobas_lakas4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Prémium minőségű anyagokat használtak, és korszerű berendezéseket, rendszereket építettek be. Az alacsony rezsiköltséget például geotermikus fűtés-hűtésrendszer, prémium kategóriás külső nyílászárók, továbbá a homlokzat és tetőtér extra hang- és hőszigetelése biztosítja.

Címkék: budapest exkluzív luxus panoráma családi ház eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest III. kerület otthontérkép