Használt lakások a közkedvenc Corvin-negyedből
2017.12.08. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Használt lakások a közkedvenc Corvin-negyedből

Megnéztük, hogy az aranyárban mért új vagy pár éve épült hiperszuper lakások mellett akad-e a Corvin sétány közelében olyan használt lakás, ami beindíthatja az ember fantáziáját. Nos, igen. Például egy art deco stílusú műemlékházban.

Az egyik, ha nem a legsikeresebb rehabilitációs projekt lett a Corvin-negyed kiépítése az elmúlt években a fővárosban.

A Futó utca környékén igazi pezsgő központ jött létre, külföldi lakókkal és kiváló éttermekkel, vendéglátó ipari egységekkel megspékelve.

Rengeteg iroda is van a közelben, amelynek munkatársai ebédidőben vagy hazafelé szinte bármilyen ügyes-bajos dolgukat el tudják intézni a közeli Corvin Plázában. Szórakozásnak ott a Corvin mozi, de konditermek, jó hangulatú sörözők, bárok is akadnak bőven.

Nagy előny az éjjel-nappal járó 4-es 6-os villamos, de a 3-as és a 4-es metró közeli megállói szintúgy.

Megnéztük, hogy az aranyárban mért új vagy pár éve épült hiperszuper lakások mellett akad-e a környéken olyan használt lakás, ami beindíthatja egy befektetési célból – például egyetemistáknak történő kiadásra – vagy saját részre történő vásárlást fontolgató ember fantáziáját.

A válasz egyértelműen igen.

A Horváth Mihály tér közelében, a Futó utcában eladó például ez a 72 négyzetméteres, teljes körűen felújított lakás egy art deco stílusban épült műemlékházban.

futo_utca1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakás utcára néző, napos, világos, 2. emeleti. Elosztása: 2 szoba + hall + gardrób, külön étkezővel, egyedi cirkófűtéssel. A szobák külön bejáratúak, és újak az elektromos vezetékek, a csövek, a burkolatok, a szaniterek, a beépített bútorok, a konyhát pedig a legmodernebb készülékekkel gépesítették.

Az ingatlan részben bútorozott, modern design elemekkel.futo_utca3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Corvin közben egy 44 négyzetméteres lakás keresi új gazdáját 17,9 millió forintért. Az ingatlan földszinti, felújítandó és akár 1+2 félszobássá is alakítható.

corvinkoz1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A villanyvezetékeket már cserélték, és a ház homlokzatának felújítása is tervben van. Kiválóak a tömegközlekedési lehetőségek, a közelben pedig egyetemi campusok helyezkednek el, de van pláza és ott az Iparművészeti Múzeum is.

corvinkoz2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Fazekas Gimnáziumnál egy 67 négyzetméteres lakás eladó kifogástalan állapotú, liftes házban 24,9 millió forintért. Az ingatlan teljesen felújítandó, jelenleg 2 + fél szobás.

utolso.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: budapest exkluzív eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest VIII. kerület otthontérkép Corvin negyed Corvin sétány eladó/kiadó