Káprázatos luxuslakások Budapesten
2017.12.06. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Káprázatos luxuslakások Budapesten

A Gellérthegyről, az Október 6. utcából és az Andrássyról is hozunk egy-egy káprázatos és eladó sorban lévő luxuslakást. Tér, elegancia, letisztultság – és bőven egymillió forint feletti négyzetméterárak.

Lélegzetelállító luxuslakásokat találtunk a legfrissebb ingatlanhirdetések között. Ezúttal a 100 és 200 millió forint közötti árkategóriában nézelődtünk. Minden kiválasztott lakás négyzetméterára jócskán túl van az egymilliós álomhatáron.

Ez látszik is az ingatlanok állapotán, minőségén.

Óriási terek, letisztultság, prémium kategóriájú anyagok, tervezés és berendezés.

Ez az V. kerületi Október 6. utcában található 127 négyzetméteres 3 szobás, 3. emeleti lakás duplakomfortos és két gardróbbal is rendelkezik. Ára 199 millió forint.

okt6_1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Luxusszinten újították fel, mégpedig ebben az évben. A ház jó állapotú, belsőkertes, az ingatlan pedig világos, utcára néző.

okt6_2_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Nem csak tágas konyha-étkező, hanem külön mosókonyha és kandalló is szolgálja majd az itt lakók kényelmét.

okt6_4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Terézvárosban, az Andrássy úton eladó ez a csaknem 80 négyzetméteres belső 2 szintes kégli 99,9 millió forintért. A luxus kategóriájú, teljes körűen bútorozott lakás egy 4 szintes ház legfelső emeletén található.

andrassy_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az alsó szinten egy tágas, napfényes nappali, konyha-étkező és egy zuhanyzós fürdőszoba, a felsőn pedig 2 hálószoba és egy kádas fürdőszoba van.

andrassy_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ami az extrák listáját illeti, azon kandalló, klíma és egy nappaliból nyíló terasz is szerepel.

A lakás jelenleg bérbe van adva, 2017.01.31-ig szóló határozott idejű szerződéssel, a bérlők szívesen maradnának, így a lakás befektetésnek sem utolsó.

Néhány perces sétára a Citadellától, a Gellérthegy déli oldalán egy gyönyörű villaházban fekszik ez a 131 négyzetméter alapterületű 1996-ban német kivitelező által, minőségi alapanyagokból épített lakás.

gellerthegy1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlanhoz tartozik egy 56 négyzetméteres terasz és egy 10 négyzetméteres tároló is. Teremgarázshely, medence, szaunahasználat biztosított, a házban gondnoki szolgálat is működik.

A lakás duplakomfortos, világos, a szobák tágasak, márvány burkolattal ellátottak.

gellerthegy2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: exkluzív lakás luxus eladó panoráma eladó ingatlan négyzetméter Andrássy út Budapest luxuslakás otthontérkép Gellérthegy