Best of belső kétszintesek
2017.12.06. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Best of belső kétszintesek

Szétnéztünk az éppen eladó belső kétszintes lakások kínálatában. Az ilyen elrendezésű otthonok rengeteg különlegességet nyújtanak. Szubjektív toplistánk első 3 helyére 530 és 1 millió forint közötti négyzetméteráron vesztegetett budapesti ingatlanok kerültek. Vigyázz, kész, üvegpadló!

A különleges adottságokkal rendelkező ingatlanokért rajongók egyik csoportját a belső kétszintes mániások alkotják. Ez korántsem véletlen, hiszen az ilyen belső terű otthonok rengeteg különleges lakberendezési lehetőséget kínálnak:

  • jellemzően a tágasság érzetét sugallják,
  • egy egyedi lépcsővel, feljáróval utánozhatatlan formák, megoldások hozhatók létre,
  • az életterek – nappali, konyha, háló-, gyerek- és fürdőszobák – pedig kiválóan szeparálhatók.

Szétnéztünk az aktuális ingatlankínálatban, és jó pár gyönyörűen felújított vagy újszerű belső kétszintes lakást találtunk országszerte.

Szubjektív toplistánk első 3 helyére azért kizárólag budapesti ingatlanok kerültek, négyzetméteráruk 530 és 1 millió forint között szóródik.

1. helyezett

189 millió forintért hirdetik a Fővám téren egy 1912-ban épült liftes, műemlék házban ezt a felújított, Dunára panorámás, belső kétszintes, 186 négyzetméteres tetőtéri lakást.

fovam1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Öt hálószoba, három fürdőszoba, nappali, konyha, étkező és egy csaknem 20 négyzetméteres tetőterasz, a második szinten pedig egy kupolás üvegtetejű, üveg padlójú 21 négyzetméteres szoba található.

fovam2_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ámulatos.

fovam3.jpgKattints a képre még több fotóért!

2. helyezett

A Kodály Köröndtől, az Oktogontól, ugyanakkor a Westendtől és a Nyugati pályaudvartól is csak néhány percnyi távolságra található ez a 131 négyzetméteres, 11 négyzetméteres terasszal is rendelkező luxuslakás. Irányára 69,9 millió forint.

hatker1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Napfényes, tágas terek.

hatker2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Fantasztikus kilátás.

hatker5.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakás légkondicionált, prémium minőségű rendszerekkel és például konyhai eszközökkel felszerelt. Kiváló állapotú a társasház is, és kamerarendszerrel ellátott.

3. helyezett

Törökvészen, a II. kerületben találtuk ezt a 3 és fél szobás, 131 négyzetméteres belső kétszintest. 110 millió forintért árulják.

torokvesz4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan egy 1920-as években épült villában található. Néhány éve teljes körűen felújították egy Ybl-díjas építész tervei alapján.

torokvesz2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Letisztult, minimál stílus. Trópusi fa padlóburkolatok, igényes bútorok és háztartási eszközök.

Az extrák között ott sorakozik a riasztó, a klíma, a falfűtés, az elektromos redőny a hálószobában, a polirattan kertibútor, a napvitorla és a nyitott autóbeálló is.

torokvesz5.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egyszerűen gyönyörű.

Címkék: exkluzív luxus eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest Nyugati otthontérkép Fővám tér belső kétszintes lakás