Nem kell lakóparkba költöznöd, hogy új építésű lakásod legyen!
Eladó/kiadó
2017.12.05. 06:55 I galerika

Nem kell lakóparkba költöznöd, hogy új építésű lakásod legyen!

Az új építésű lakások vonzóak lehetnek azok számára, akik a 10+10-es CSOK-ot szeretnék felvenni, sokan azonban idegenkednek attól, hogy egy soklakásos lakóparkban lakjanak. Nekik marad az építkezés, ami viszont sok vesződséggel jár. Így egy magas készültségi fokban lévő, kis lakásszámú társasházban lévő lakás számukra jó megoldás lehet. Kispesten találtunk egy ilyet.

nem-kell-lakopark-ujepitesu1.jpg

Az építtető szerint családok számára ideális, kertvárosias környezetben, a Gosztonyi Lajos utcában található ez a társasház, melynek előnye, hogy mindössze 3 lakásos, és mindegyik lakáshoz saját kis kertrész és kocsibeálló tartozik. A látványtervek alapján ugyan sorháznak tűnik, de minden egyes lakás külön helyrajzi számon van és csak a telek bizonyos részei vannak osztatlan közös tulajdonban - mondta az építtető.

A két szintes lakások jelenleg 90%-os készültségi fokban vannak, ami az építtető szerint azok számára jó hír, akik nem akarnak sokat várni a költözködéssel, és azoknak is, akik szeretnének még a válaszfalakon vagy a burkolatokon változtatni.

nem-kell-lakopark-ujepitesu2.jpg

A háromlakásos társasházban már csak két lakás szabad, ezek 115-118 négyzetméteresek. Alsó szintjükön konyha, nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba lesz, felső szintjükön egy kádas fürdőszoba kap helyet és tetszés szerint 2 vagy 3 szoba is kialakítható, így a 10+10-es CSOK felvételére jogosult 3 gyermekes családok számára is kényelmes lehet - hívta fel a figyelmet az építtető.

nem-kell-lakopark-ujepitesu3.jpg

A lakások rendelkeznek még egy szuterén szinttel is, mely szintén szigetelt és fűthető, így további helyiségek kialakítására itt is van lehetőség. A fűtés és melegvíz ellátás Bosch kondenzációs kazánnal történik, melyhez hővisszanyerő szellőztető rendszer is kiépül. Mindez a Határ úti metrómegállótól tömegközlekedéssel 15 percre, óvodák, iskolák és bevásárlási lehetőségek közelében.

A cikk megjelenését támogatta a társasház építtetője.

Címkék: társasház kertváros új építésű kondenzációs kazán Kispest társasházi lakás CSOK eladó/kiadó hővisszanyerő szellőztető rendszer saját kertrész Határ úti metrómegálló