Lakások négyzetméterenként 2 millió forint fölött
2017.11.27. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Lakások négyzetméterenként 2 millió forint fölött

Orom utcai, 50 négyzetméteres fullpanorámás terasszal rendelkező, de Parlamentre néző alig 50 négyzetméteres lakást is találtunk a 2 millió forint feletti négyzetméterár kategóriájában. Érdemes böngészni e meghökkentően gyönyörű ingatlanok listáját – ha másért nem is, az esztétikai élmény kedvéért mindenképpen.

Korábban megvizsgáltuk már, hogy mi a helyzet az egy millió forintot meghaladó négyzetméterár fölött a budapesti ingatlanpiacon.

Most úgy gondoltuk, hogy még ezzel sem érjük be. Lássuk, mit tartogat az eggyel magasabb árkategória, nevezetesen a 2 millió forint feletti négyzetméteráron kínált lakásoké!

Íme! Legyezőket, repülősót előkészíteni!

Az I. kerületi Orom utcában egy 117 négyzetméter alapterületű, 50 négyzetméteres panorámás terasszal is rendelkező lakást hirdetnek 269 millió forintért.

orom2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: neves lakberendező tervezte design, I. osztályú, minőségi bútorok, szaniterek, intelligens otthon rendszer, klíma, riasztó, elektromos redőny, napellenző.

orom1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Minden igényt kielégítően gépesített a konyha, a fürdőszobát pedig a zuhanyzó és kád mellett egy két személyes szaunával is felszerelték.

orom4.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakáshoz tartozik egy jókora tároló és egy egy gépkocsi beállására alkalmas garázs is.

Nem csak óriáslakások akadnak azonban a 2 millió forint feletti négyzetméterár kategóriájában. Ez az ingatlan például csupán 49 négyzetméteres és 1 + 1 fél szobás. Viszont a Kossuth téren található, és a Parlamentre panorámás. Igazi ritkaság. Nem véletlen, hogy 105 millió forintért árulják.

parlamant1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ami a további lélegzetelállító ajánlatokat illeti, kiemelnénk ezt az V. kerületi József Attila utcában található 75 négyzetméteres lakást, amit 159,9 millió forintért kínálnak.

jozsefa5.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakás átalakítása év végre fejeződik be, a látványfotók ugyanakkor a végső állapottal megegyező képet nyújtanak – ígéri a hirdetés.

jozsefa1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A földszinten 2 gardrób található, a hálószoba csendes, a belső udvarra néz. Az ingatlan eredeti belmagassága 4,54 m, ami a tervezés során óriási lehetőséget kínált a különleges kivitelezésre.

jozsefa3_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ezt a 85 négyzetméteres lakást pedig 198 millió forintért árulják a Banknegyed szívében, a Szabadság és a Kossuth tér között.

bank1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan teraszos, gyönyörűen felújított és igényesen bebútorozott egy patinás épület magasemeleti szintjén, csodás kilátással a Vértanúk terére. Az előszobából nyílik a nappali-konyha, utóbbi teljesen gépesített és minden igényt kielégítően felszerelt. A tágas terasz a nappaliból nyílik.

bank3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Igazi és kivételes gyöngyszem ez a lakás!

Címkék: budapest exkluzív luxus panoráma eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest luxuslakás otthontérkép