Különlegességek nyomában: mediterrán luxusvillák
2017.11.23. 06:00 I krakla

Különlegességek nyomában: mediterrán luxusvillák

Mediterrán stílusú, vagy arra hajazó házakkal gyakran találkozhatunk az ingatlanhirdetések között. Nem is csoda, hogy sokan kedvelik ezt az irányzatot, hiszen a mediterrán stílusra jellemző meleg árnyalatok, igazán otthonossá és hangulatossá teszik a környezetet.

A meleg árnyalatokat a természet ihleti, például a vöröses-sárgás színek a naplementét idézik, míg a barnás tónusok a földet, a tengerparti homokot juttatják eszünkbe. Ez a természetesség a burkolóanyagok használatában is tetten érhető, gyakori alkotóelem a tégla, a terméskő és a fa.

Mostani válogatásunkban olyan luxusingatlanokat gyűjtöttünk össze, melyek a mediterrán stílus jegyeit hordozzák magukon.

Rusztikus villa Biatorbágyról
A képeket látva azt is hihetnénk, hogy Olaszországban található ez a 314 nm-es mediterrán villa, nem pedig Biatorbágyon! A ház belső tereiben visszatérő elem a terméskő, megtaláljuk az ablakok, ajtók boltívein, sőt a konyhában is! Az alagsorban hangulatos boros pince van, valamint a házhoz több terasz is tartozik. A 4+1 szobás ingatlan ára 114 millió forint!biatorbagy_3.jpgA béke szigete Solymáron
A Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában, mesés zöld környezetben áll a soron következő 268 nm-es mediterrán stílusú ház. A közel 155 millió forintos ingatlan 2001-ben épült, de két éve felújították, így az új tulajdonosnak ezzel biztosan nem kéne bajlódnia! A házat tágas belső terek és a mediterrán stílus színei (barnás, vöröses árnyalatok) jellemzik. Érdemes megnézni a lépcsőt burkoló díszcsempéket, melyek igazán hangulatossá teszik a nappalit!solymar_2.jpgKülönleges formák bűvöletében
Máriaremetén egy igazán különleges házra bukkantunk, ami nagyban köszönhető egyedi formáinak. Érdemes a hirdetés többi képén is végiggörgetni, melyeken alaposabban tanulmányozni lehet az egyedi formájú ablakokat, vagy az előszoba árkádjait! A 340 nm-es ingatlan ára egyébként 168 millió forint!
mariaremete.jpgMediterrán luxusvilla Szentendre belvárosában
Szentendre zegzugos belvárosában eladó egy 300 nm-es, 2011-ben épült mediterrán stílusú családi ház! Válogatásunk első ingatlanához hasonlóan itt is nagyon szép fa és terméskő burkolatokat találunk, melyek a ház minden pontján visszatérő díszítőelemek.1_52.jpgKülön kedvencünk a ház alsó szintjén lévő, 20 fő befogadására alkalmas boros pince, amit szép, toszkán tájakat idéző ólomüvegek díszítenek! A háznak meg is kérik az árát: 199 millió forintot!
20_2.jpg

Címkék: exkluzív családi ház otthontérkép 1 érdekes lakás 1 ingatlan válogatás mediterrán stílus