Plusz szobára vágysz? Tegyél lakókocsit a lakásba!
2017.11.10. 10:11 I krakla

Plusz szobára vágysz? Tegyél lakókocsit a lakásba!

Lakásfelújítás előtt állsz és szeretnél kuckós részeket kialakítani otthonodban: gondoltad volna, hogy akár egy igazi lakókocsiból is pofás kis hálófülkét készíthetsz a gyereknek? Hihetetlenül hangzik, ugye? Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan is néz ki a valóságban egy nagypolgári ingatlan kellős közepén egy lakókocsi, akkor tarts velünk szombat délelőtt, 11.10-kor a TV2-n!

Weiler Péter képzőművész szuper egyedi belvárosi lakását látva csak kapkodtunk a fejünket, annyi érdekes dolgot láttunk: retro gyermekkori bicikliből készített modern polc és egy igazi lakókocsiból kialakított hálófülkét is találtunk Péter otthonában. A mi megdöbbenésünknél csak azoké a szomszédoké lehetett nagyobb, akik értetlenkedve nézték, ahogy egy alkotó elemeire szétszerelt lakókocsi érkezik az új szomszéd lakásába.
ot_6resz_lakokocsi.PNGAz Otthontérkép új részében igazán egyedülálló adottságú lakásban jártunk, egy 1912-ben épült ház legfelső szintjén. A fejlesztők célja, hogy két lakást egybenyitva és felújítva olyan prémium kategóriás lakást alakítsanak ki, ami még európai viszonylatban is párját ritkítja. A lakás fényét emeli, a hozzá tartozó hatalmas terasz, amiről csodálatos kilátás nyílik a Dunára, és a pesti oldalra.
ot_6resz_panorama.PNGAki gyakran jár az Árpád híd pesti hídfőjének környékén nagyszabású építkezés előkészületeire, munkálataira lehet figyelmes. 3 hektáron, ugyanis egy hatalmas projekt vette kezdetét az elmúlt hónapokban. Az elkészülő iroda-komplexumban 13 ezer ember tud majd dolgozni, ami egy kisebb város lakosságával egyenlő. De a tervek szerint a területen nemcsak irodák lesznek, hanem éttermek, fitneszközpontok és szupermarketek, így az irodisták mellett a közelben lakók is könnyen birtokba vehetik majd komplexumot. Annál is inkább, hogy az épületek között hatalmas zöld terület áll majd az itt dolgozók és az áthaladók rendelkezésére.

Ha pedig mindez nem lenne elég Biatorbágyra is ellátogattunk, ahol egy új városnegyed van kialakulóban, de még arról is szót ejtünk az új részben, hogy mi a sikeres lakáshirdetés titka!

Felkeltettünk az érdeklődésed? Akkor tarts velünk szombat délelőtt, 11.10-kor a TV2-n!

Címkék: tv2 exkluzív érdekesség tv műsor otthontérkép