1. Emeld ki hirdetésed az Otthontérképen! - Listaoldali kiemelés
2017.11.07. 14:50 I krakla

1. Emeld ki hirdetésed az Otthontérképen! - Listaoldali kiemelés

A felmérések szerint átlagosan 3-4 hónap szükséges egy ingatlan eladásához, azonban ha nem akarsz hónapokat várni az adásvételi aláírásával, akkor ajánljuk figyelmedbe az Otthontérkép vadonatúj kiemelési csomagjait!

A kiemelések széles skáláját biztosítjuk számodra a listaoldali kiemelt felirattól egészen az Index címlapi cikkig, így akár több ezer potenciális érdeklődőhöz juttathatod el a hirdetésedet. 

Listaoldali kiemelés

A találati listákon megjelenő rengeteg hirdetés közül nem egyszerű kitűnni és felkelteni az érdeklődők figyelmét. Ha nem akarod, hogy potenciális vevőid véletlenül is átgörgessenek a hirdetéseden, akkor tedd láthatóbbá azt listaoldali kiemelésünk segítségével.

A listaoldalon kilistázzuk az ingatlan keresőknek a keresésüknek megfelelő ingatlanokat, ahol egy kiemelt felirattal  és vastag szürke kerettel látjuk el a hirdetésedet, amivel könnyen megkülönböztetheted ingatlanodat a többiekétől. A kiemelés a megvásárlás után 24 órán belül aktiválódik és két hétig jelenik majd meg a hirdetéseden. Fontos, hogy az időszak lejárta után akár meg is hosszabbíthatod a kiemelést!
listaoldali_kiemeles_2.png
Még több érdeklődőre vágysz? Akkor ismerd meg kiemelési csomagjaink többi elemét is!

Címkék: eladás kiemelés otthontérkép eladási tippek eladó/kiadó