Kandallós álomlakások
2017.11.04. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Kandallós álomlakások

A kandalló környéke nem csak baráti borozások, beszélgetések, kártyázások ideális helyszíne, de romantikus vacsorák, vagy egyszerűen csak kényelmes melegítőben megejtett hosszas regényolvasások „kiegészítőjeként” is ideális. Hozunk néhány gyönyörű kéglit a 30, a 80 és a 200 millió forint körüli árkategóriából.

Közelegnek a borongós, szuttyos-ködös, hideg őszi és téli esték. A szomorú, latyakos időben végigrohangált nap után kevés dolog esik jobban az embernek, mint odakuporodni este a pattogó, sercegő kandalló mellé-köré.

Nem csak baráti borozások, beszélgetések, kártyázások ideális helyszíne a kandalló néhány méteres környezete, de romantikus vacsorák, vagy egyszerűen csak a kényelmes melegítőben megejtett hosszas regényolvasások „kiegészítőjeként” is ideális. Nem beszélve a macskák e berendezési alkalmatosság iránt érzett olthatatlan vonzalmáról.

Szóval: kandalló tulajdonosnak lenni jó! Alább hozunk egy-egy gyönyörű eladó sorba került lakást a 30, a 80 és a 200 millió forint körüli árkategóriából.

Itt van mindjárt ez a lipótvárosi, az Október 6. utcában található elbűvölő 2+1 szobás, 127 négyzetméteres, 3. emeleti, idén felújított lakást.

okt6_1.jpgKattints a képre további fotókért!

Abszolút luxus kivitelezés, igazi kuriózum. Tágas konyha-étkező, duplakomfort, két gardrób, mosókonyha, a ház pedig a Szabadság tér szomszédságában fekszik, belsőkertes, lifttel ellátott.

okt6_2.jpgKattints a képre további fotókért!

Egyszerűen gyönyörű! Irányára pedig 199 millió forint.

Hasonlóan szuper minőségben készült el ennek a 99 négyzetméteres, a VII. kerületi Dob utcában található lakásnak a belső tere is.

dob2.jpgKattints a képre további fotókért!

Az ingatlan akár azonnal költözhető, egy 2005-ben épült, kamerával védett, liftes társasház 5. emeletén fekszik. A tetőtéri kialakítás teszi igazán különlegessé, de szerepel az extrák között jakuzzi, klíma, riasztó is – no meg persze a kandalló.

dob3.jpgKattints a képre további fotókért!

Irányára 79,8 millió forint.

Aki alacsonyabb árkategóriában, de szintén a 80 négyzetméter feletti méretű otthonok között keresgél, annak figyelmébe ajánljuk ezt a VIII. kerületi Kálvária téri 3 szobás lakást, amelynek az irányára most 32,9 millió forint.

kalvaria1.jpgKattints a képre további fotókért!

A nappali + 2 hálószobás, étkező konyhás elrendezés mellé cirkó fűtés, 1. emeleti, parkra néző elhelyezkedés társul. A társasház ház kívülről felújított, liftes.

kalvaria2.jpgKattints a képre további fotókért!

Napfényes, teraszos újépítésű lakások a Duna-parton, okosotthon kialakítással!

Címkék: exkluzív luxus eladó eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás luxuslakás VIII. kerület VII. kerület otthontérkép budapesti eladó lakások