Vidéken 62 négyzetméteres lakást is kapni 5 millió alatt
2017.11.03. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Vidéken 62 négyzetméteres lakást is kapni 5 millió alatt

Míg a fővárosban gyakorlatilag nincs ingatlan 15 millió forint alatt, vidéken teljesen más a helyzet. Komlón 50, Salgótarjánban 53, Kazincbarcikán 56, Kiskörén 62 négyzetméteres jó állapotban lévő lakást is kapni 5 millió forintnál kevesebb pénzért.

Miközben Budapesten 15 millió forint alatt gyakorlatilag már semmilyen lakást nem találni, vidéken teljesen más a helyzet

Megnéztük, hogy – az Otthontérképre feltett hirdetések alapján – mit vásárolhatnánk 3 és 5 millió forint közötti irányáron, és csaknem 60 találatot kaptunk.

Ráadásul keresési szempont volt az is, hogy a lakás/telek/ház jó állapotú, illetve felújított legyen.

Íme, a kínálat színe-java:

Kisköre, 62 négyzetméter, 4,5 millió forint

A Tisza-tó közelében, a Tisza II. lakótelepen eladó ez a 2 szobás összkomfortos panellakás.

kiskore_tisza2ltp.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egyedi gázfűtés és vízóra, főzőfülke, ebédlő, fürdőszoba külön WC-vel, spejz, erkély, hőszigetelt külső fal. Ideális otthon a természet szerelmeseinek, hiszen a Tisza-tó néhány percre található. Nyáron isteni fürdőző hely, horgászni, fotózni, sportolni, természetet járni pedig az év bármely hónapjában lehet a környéken.

Kazincbarcika, 56 négyzetméter, 4,99 millió forint

kazincbarcika.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Szabó Ervin úton, a kórház mellett eladó ez a 2. emeleti tégla lakás. Azonnal beköltözhető, és újak a redőnyös műanyag ablakok, most cserélték a járólapokat, a fürdőszobában pedig újszerű a gázbojler is.

Salgótarján, 53 négyzetméter, 4,5 millió forint

Salgótarjánban a Hársfa úton kínálják ezt az 1+2 félszobás első emeleti lakást. Az ingatlan teljesen felújított, egy 4 emeletes téglaházban található, és a többi között egy 3 négyzetméteres erkély is tartozik hozzá. Déli tájolású.

salgotarjan1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Komló, 50 négyzetméter, 3,8 millió forint

Modern, minimál stílusban felújított, 2 szobás, 2. emeleti téglalakás keresi új gazdáját Komló Pécshez közel eső részén. Az ingatlanban teljes körű gépészeti és esztétikai felújítás történt, minden helyiség ablakos, így a lakás nagyon világos, a fűtést pedig a legmodernebb igényeknek megfelelő norvég technológia biztosítja. Alacsony a rezsi, csodaszép, parkos, csendes környék.

komlo.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: eladó vidék panoráma kazincbarcika eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Tisza-tó Komló otthontérkép Kisköre