3 stílus, 3 elképesztő luxuslakás
2017.11.02. 06:00 I csorbazs

3 stílus, 3 elképesztő luxuslakás

Egy lakás stílusát nagyrészt a lakó ízlése, illetve a rendelkezésre álló tér jellemzői határozzák meg. Mai bejegyzésünkben 3 kedvelt vonulatot mutatunk be, melyeket kacsalábon forgó, méregdrága eladó lakásokkal illusztrálunk.

Déli beütés

A déli temperamentum és természetesség sokak számára igen vonzó, így otthonukat is ezekkel a stílusjegyekkel ruházzák fel. Habár az irányzat itthon már kissé elcsépeltnek tűnhet, mégis egy ízléses, jól eltalált kialakítás a mai napig magával ragadó lehet.

Lapos dőlésszögű tetők (bár a villáknál nem kötelező), kőburkolatok, kovácsoltvas díszítések és zsalugáterek - ezek azok, melyek elengedhetetlenek egy igazi mediterrán ház esetén. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mediterrán stílus igen szerteágazó, így nem mindegy, hogy a provance-i, görög, spanyol vagy a toszkán vonulat mellett tesszük le a voksunkat.

A toszkán stílus eklatáns példája ez a 10 szobás budaörsi csodavilla, melyet potom 319 millió forintért dobtak piacra.

 

Csillogó és fémes

A modern stílus egyik kedvelt vonulatát képviseli ez a 165 négyzetméter alapterületű eladó otthon a Belgrád Rakparton.

A megcsillanó részletek, a fényes kiegészítők és az arany szín az exkluzivitást hivatott hangsúlyozni. Az irányzat tipikus jegye a mennyezetvilágítás, melyet gyakran egészítenek ki mutatós belógó lámpatestekkel.

A klasszikus

Ha van olyan irányzat, ami sosem megy ki a divatból az bizony a klasszikus, mely univerzális jegyeivel az idősebb és a fiatalabb korosztályt is képes elnyerni. A klasszikus vonalat követő otthonokban jellemzően a fa burkolatok és berakások dominálnak, a tágas ablakokat pedig szinte minden esetben óriási drapériák keretezik.

Így van ez ebben az újlipótvárosi luxuslakásban is, melyben a kiváló minőségű olasz tömör diófabútorok mellett az antik darabok is helyet kaptak.

Napfényes, teraszos újépítésű lakások a Duna-parton, okosotthon kialakítással! 

Címkék: design stílus belváros Budapest luxuslakás