Sí- és golfpálya is vonzza a lakásvásárlókat a Délihez
2017.10.20. 06:31 I Törpilla von Gödöllő

Sí- és golfpálya is vonzza a lakásvásárlókat a Délihez

Sí- és golfpálya, falmászószikla, de egy óriási új irodaház is gazdagítja hamarosan a Déli pályaudvar környékének infrastruktúráját. Befektetésként és saját részre is érdemes lehet most ezen az egyébként is felkapott részen lakást vásárolni, ráadásul egy új irodaház is épül a MOM Park mellett.

Egy nemrég megjelent a közbeszerzési tervpályázat szerint a következő években (2022-ig) jégcsarnok, tenisz-, squash- és streetball-pálya, golfgyakorlópálya, gyermeksípálya, falmászószikla és extrémsportpálya is létesül a Déli pályaudvar üzemi pályaudvari részén a Testnevelési Egyetem fejlesztése keretében. Bár a komplexum az oktatási intézmény része lesz, a lakosság is használhatja majd a különböző sporthelyszíneket.

Mindez jelentősen átrendezi a környéket, és természetesen – elsősorban és hosszú távon – felértékeli az errefelé található ingatlanokat.

Más változásokkal is számolni kell: a MOM Park mellett gőzerővel rakják ugyanis egyre magasabbra az emeleteket azon az irodaházon, ami újabb százak munkahelye lesz.

Azaz még több ember fog közlekedni, ebédelni, ügyet intézni, szórakozni, és lakást vagy albérletet keresni a környéken.

Nézzük, miből válogathat most az, akit meggyőztek a jelenlegi vagy jövőbeli adottságok a Déli környékén!

A Ráth György utcában található például ez az 57 négyzetméteres öröklakás 37 millió forintért, amelynek felújítása, berendezése során lakberendező is segédkezett, nem véletlenül lett ilyen szép.

rath_gy2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan egy ’40-es években felhúzott, nyolc lakásos, zárt lépcsőházas épület harmadik (legfelső) emeletén található, csendes utcában.

A Győri úton a városra és a hegyekre panorámás 91 négyzetméteres, 2+fél szobás, teljesen felújított nagypolgári lakást árulnak 68,59 millió forintért. Igazán impozáns fekvés!

gyori1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az Alkotás úton teljes körűen felújított 58 négyzetméteres lakást kínálnak 35,9 millió forintért. A kor követelményeinek megfelelő nyílászárók, légkondi, csinos fürdőszobába és 3 méter feletti belmagasság várja az ilyen adottságú otthonok kedvelőit.

alkotas.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Nagyenyed utcában felújított 61 négyzetméteres, szintén 3. emeleti lakás keresi új tulajdonosát. Ami az elrendezést illeti, az amerikai konyhás nappali mellett 3 különnyíló szobával, egy fürdőszobával, egy külön álló WC-vel és saját tárolóval is számolni lehet a 37,7 milliós vételár fejében.

nagyenyeg.jpgKattints a képre még több fotóért!

Nyerjen Philips termékeket! (X)

 

Címkék: budapest lakás eladó panoráma négyzetméter eladó lakás Budapest XII. kerület Déli pályaudvar otthontérkép