Benézhetsz egy magyar milliárdos csupa arany palotájába
2017.10.20. 06:13 I MeNa

Benézhetsz egy magyar milliárdos csupa arany palotájába

Szombat délelőtt, 11 órakor is megéri velünk tartani: egy aranyimádó milliárdos, a Sztárban sztár versenyzője és egy nagyon eredeti lakáshirdető is szerephez jut az Otthontérkép új adásában a TV2-n! 

Stábunk ellátogatott a Rising Star felfedezettjének, Singh Vikinek újlipótvárosi otthonába! A Sztárban sztár énekesnője egy éve költözött Újlipótvárosba húgával és két kutyusával. Szerencsére Viki lakását nem volt nehéz megtalálnunk, csak az énekszót kellett követnünk!

ot_1.PNG

Egy különleges, aranytól roskadozó 650 nm-es házat is bemutatunk az új részben! A magyar milliárdos otthonában még színváltós tusoló és egy ősi Egyiptom ihlette dolgozószoba is van!

image1.jpegKépen műsorvezetőnk, Tokár Tomi is csak kapkodta a fejét a rengeteg aranybevonatú bútor és kiegészítő láttán

Lakáseladás előtt állsz? Akkor mindenképp érdemes velünk tartanod, ugyanis hasznos tippeket is adunk, hogyan tudja egy ötletes hirdetés meggyorsítani az eladás folyamatát! Felkutattunk például egy fiatalembert, aki legoból készítette el lakása alaprajzát, a különleges hirdetést a közösségi média is felkapta. Azt persze már mondanunk sem kell, hogy az ingatlan igen hamar gazdára talált! Az Otthontérkép szakértője pedig arról mesél majd, hogy miért éri meg kiemeltetni hirdetésünket a portálokon és mit hoz a konyhára egy saját drón videó. 

Ne felejtsd el: szombat délelőtt (11:05) Otthontérkép a TV2-n!

Nyerjen Philips termékeket! (x)

 

Címkék: lakáshirdetés Singh Viki lakáseladási tanácsok drón videó