Van még üres telek a belvárosban – de milyen áron!
2017.10.17. 06:26 I Törpilla von Gödöllő

Van még üres telek a belvárosban – de milyen áron!

A VI., a VII. és a VIII. kerületben is találtunk építési engedéllyel rendelkező eladó telkeket, az árak 220-tól majdnem 900 ezer forintig szóródnak. Igaz, valószínűleg élete bizniszét üti nyélbe, akinek sikerül az Andrássy út vonzáskörzetében 5 ezer négyzetmétert lakásokkal beépíteni. De a helikopterleszállós 15 szint felhúzása sem lesz egy utolsó üzlet.

Mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia annak az ingatlanfejlesztőnek, aki Budapest belső kerületeiben szeretne lakóparkot felhúzni: rápillantottunk az aktuális kínálatra, és csodás megközelíthetőségű, ám borsos áru telkeket találtunk.

Az igazsághoz hozzátartozik: kisebb csoda, hogy egyáltalán van még olyan terület a ki-, be- és felrobbanó ingatlanárak közepette, ahol nem áll ház, no pláne lakópark a fővárosban…

Nézzük, mit találtunk!

A VIII. kerületben, a Keleti Pályaudvar közelében 2271 négyzetméteres építési telek földhasználati joga eladó 500 millió forintért. Megvan az építési engedély, mégpedig egy 248 szobás, 15 szintes (3 ebből a föld alatt) komplexum felhúzására. Az épület egyik különlegessége az éjjel-nappal működő, 37 méter magasban lévő helikopterleszálló lenne.

keleti.jpgKattints a képre, ha többre vagy kíváncsi a látványtervből!

A VII. kerületben, közel a körúthoz és az Andrássy úthoz 1423 négyzetméteres építési telek eladó építési engedéllyel. A lakások eladható alapterülete közelíti az 5000 négyzetmétert, az irányár pedig 1,24 milliárd forint.

korutandrassy.jpgKattints a képre, ha többre vagy kíváncsi!

A VI. kerületi Ó utcában 600 négyzetmétert hirdetnek 450 millió forintért, 100 %-os beépíthetőséggel.

A Kodály körönd közelében (szintén a VI. kerületben) két, egyenként 23 lakás építésére jogerős építési engedéllyel rendelkező 500 négyzetméteres teleknek is új gazdát keresnek – akár a projektcéggel együtt. Telkenként 290 millió forint az ár.

kodalykorond.jpgKattints a képre, ha többre vagy kíváncsi!

 

Címkék: budapest belváros telek négyzetméter Budapest luxuslakás otthontérkép