Tiszta fehér álomlakás a Veres Pálné utcában
2017.10.16. 06:00 I Otthon

Tiszta fehér álomlakás a Veres Pálné utcában

Az V. kerület szívében, két szoba plusz nappalis lakás áll egy belvárosi házban. A 80 négyzetméteres lakást a fehér szín uralja, hatalmasnak tűnik és gyönyörű. Terasza is van.

A minimal és fehér jól megférnek egymással a nagyobb terekben is, példa erre az alábbi kiadó, Veres Pálné utcai lakás. A 80 négyzetméteres lakásban a konyha ugyan kicsinek tűnik, de a nappali és az étkező, illetve a tárolás-berendezés pont elegendő ahhoz, hogy élhető és kényelmes legyen. A luxusanyagokkal és első osztályú gépekkel felszerelt lakást kiadásra tervezték, a szobák és az elrendezés akár egy család számára is tökéletesen alkalmas otthonnak. 

A lakás bérleti díja ugyan magasabb a szokványosnál, ezért cserébe videó kamerás rendszerrel biztosított házat és lakást kínál, elképesztően szép tágas, élhető tereket. A belmagasság három méter, és ha ez nem lenne elég, az ingatlanhoz húsz négyzetméter terasz is tartozik.

A fűtés egyszerre padló-, és mennyezetfűtés, a havi fűtésszámla garantáltan nem okoz az ott lakóknak szívrohamot. A lakást szándékosan úgy építették, hogy gáz ne legyen benne: villany és hőszivattyús rendszer biztosítja a kényelmet.

Kattintson a képre!

3_20_1.jpg

Címkék: kiadó lakás belvárosi albérlet