Modern, nem szokványos belvárosi duplex lakás
2017.10.15. 06:00 I Otthon

Modern, nem szokványos belvárosi duplex lakás

Első osztályú kő burkolat a fürdőszoba falán, 105 négyzetméteres kiadó lakás, terasszal, kilátással a Gellért-hegyre. Mindez a belváros kellős közepén.

A Veres Pálné utcában a Ferenciek teréhez közel az egyik belvárosi ház tetejére plusz három szintet húztak fel, így gyakorlatilag egy szeletnyi Párizsban érezheti magát az, aki az egyik ilyen lakásban élhet. A modern anyagokkal és szokatlan elrendezéssel bíró különleges belvárosi lakás duplex, azaz kétszintes.

A felső szinten található a terasz, ami nyolc négyzetméteres, és ahonnan a Gellért-hegyre látni reggel, délben, este. Azt hinné az ember, hogyha egy szintráépítéses ház duplex, tetőtéri lakásáról van szó, akkor a belmagasság nem olyan nagy. Ennek a lakásnak a megszokott belvárosi lakásokhoz hasonló belmagassága van: három méter. Abszolút élhető.

duplex.jpg

A liftes házban a biztonság a lehető legjobb, a bejáratnál és a lakásban is videokamerás rendszer őrzi a lakók nyugalmát. A környéken iskola is van a számtalan étterem, bank és bolt mellett, így aztán a 105 négyzetméteres, háromszobás lakás (két szoba plusz nappali) terasszal családoknak is alkalmas otthon lehet.

Az ár ugyan borsosnak tűnik, 600 000 Ft, azonban a rezsi a lakásban minimális havonta. A fűtés hőszivattyús rendszerrel működi, padló- és mennyezetfűtés van a lakásban, ez árakban azt jelenti, hogy tavaly az egész fűtési szezonban összesen 35-40 000 Ft-ot fizettek ki. Az félévre leosztva nem rossz ár.

Kattintson a képre!

4_14_1.jpg

Címkék: kiadó lakás belvárosi albérlet