Beleshetsz Görbe Nóra barátságos házába
2017.10.13. 12:00 I MeNa

Beleshetsz Görbe Nóra barátságos házába

Lakáskeresési tippekkel, különleges ingatlanokkal és Görbe Nóra csodás vidéki házának bemutatójával jön most szombaton az Otthontérkép új évadjának első epizódja a TV2-n.

s06e01.png

 

Szó szerint szédítő élményben lesz részünk, ha bekukkantunk a Balatonhoz közeli, „fejjel lefelé” álló faházba. Lengyelországból hozták, a bútorok a plafonról lógnak, a látogatók pedig a mennyezeten sétálhatnak. A riport végére azért minden kiegyenesedik, ám ennek megvan a titka, amit megosztanak a nézőkkel.

Sokkal kevésbé titokzatos az a ház, amiben Görbe Nóra, az egykori Linda tévé sorozat főszereplője lakik. Valaha, úgy száz éve, présház volt kocsiszínnel (ez kiderül a bemutatott eredeti építési engedélyből). Mostanra egy barátságos hangulatú, a család felmenőitől megörökölt és szépen gondozott bútorokkal berendezett ingatlan. A színésznő büszke arra, hogy nagyon sok belső munkát saját erőből végeztek el.

Lelesik az álluk a magyar Richter cirkusz menő lakosztályától. Egy óriási, átalakítható lakókocsiról és annak tartozékairól van szó. A full extrás szerelvény 18 méter hosszú, mobil külső falai vannak. Az ízléses bútorzaton, tágas fürdőszobán és konyhán kívül még fitnesz terme is van.

Ilyen „lakóingatlant” aligha keresnek azok, akik az Ingatlantájolót böngészik. Jól jön viszont nekik az, hogy számtalan új funkcióval bővült a portál. A műsorban az Otthontérkép.hu szakértője praktikus ötleteket ad ahhoz, hogy miként lehet leggyorsabban megtalálni a keresett ingatlantípust és hogyan tudják finomítani a keresést.

 

Címkék: ingatlankeresés TV2 Otthontérkép Görbe Nóra háza Richter cirkusz