Megtaláltuk a tökéletes családi otthont az agglomerációban
2017.10.02. 06:00 I csorbazs

Megtaláltuk a tökéletes családi otthont az agglomerációban

Kellemes madárcsicsergés vagy inkább nyüzsgés és forgatag? Tiszta levegő vagy ezerszínű kulturális élet? Nagyvárosi feeling vagy vidéki romantika? Ilyen és hasonló kérdésekre kell felelnie azoknak, akik a főváros és a vidéki élet örök dilemmáját szeretnénk feloldani. Mai bejegyzésünkben bemutatjuk, hogy miért jó és áthidaló megoldás a főváros környékére költözni, és még egy elképesztő eladó házikóba is bepillantást nyerhettek, mely az agglomerációban, Gyömrőn várja új tulajdonosát.

gyomro1.jpg

Örökérvényű kérdés, hogy Budapest vagy inkább vidék alkalmas a boldog családi életre. Nehéz ebben állást foglalni, hiszen nagyrészt élethelyzet, habitus és pénztárca kérdése, tény azonban, hogy az agglomeráció kiváló kompromisszumos megoldás lehet. AZ Otthontérkép statisztikái szerint az utóbbi években ugyan valamelyest lelassult az agglomeráció növekedése, népszerűsége azonban továbbra is töretlen, mind a mai napig elsőszámú célpont azok számára, akik ragaszkodnak a főváros közelségéhez, mégis a kisvárosias, falusias hangulat mellett teszik le a voksukat.

Annyi biztos, hogy az agglomerációban lassabb és nyugodtabb az élet, a legtöbb helyen bátran ki lehet nyitni az ablakot, nem kell a dübörgő autók zajától tartani és még a frissen mosott ruhákat is kiteregethetjük az udvarra száradni, anélkül, hogy belepné a por és a kosz. A főváros közelsége miatt nem kell lemondani a kulturális élményekről, a vásárlási lehetőségekről és a forgatagról, miközben egy tisztább levegőjű és biztonságosabb környezetben cseperedhetnek fel a gyerekek.

Budapest központjától mindössze 30 km-re terül el Gyömrő, mely ugyan a drágábbnak számító Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákosszentimre szomszédságában található, árfekvésben azonban jóval alatta marad az említett favoritoknak.

A délkeleti agglomerációs szektor közel 17 ezer fős települése, az elmúlt években elképesztő fejlődésen ment keresztül, infrastrukturális ellátottsága miatt tökéletes családi településsé vált, éke pedig egy szuper kis tófürdő. A nagy érdeklődésnek köszönhetően üres telek jóformán már nincs is a városkában, használt ingatlanokból azonban remek ajánlatokat lehet kifogni.

Gyömrő legkedveltebb részén, a városközpontban kínálják eladásra azt a családi házat, mely maga a tökély lehet olyan családok számára, akinek fontos az igényes környezet és a zöldövezet. A 220 négyzetméteres otthont a jelenlegi tulajdonos 2016-ban felújította, melynek köszönhetően most már igényes burkolatok és ízléses helyiségek várják a leendő lakót.

gyomro3.jpg

Az ingatlan méretéből adódóan akár egy többgenerációs kompániának is kiváló rezidencia lehet, sőt, mivel az alagsor kívülről is megközelíthető, még akár egy irodát is ki lehetne ott alakítani.

gyomro2.jpg

A csodaházikóban valójában minden van, amire egy családnak szüksége lehet, nagyméretű szobák, vendég fürdőszoba, gyerek nappali, tároló helyiségek, 40 négyzetméteres garázs, a mozi terem és a beltéri medence tervei pedig már elkészültek, a gépészet előkészítve, a befejezés azonban az új tulajdonosra vár majd.

gyomro4.jpg

 A főváros vs vidék kérdését rengeteg tényező befolyásolja. A már említett személyes szempontokon túl lényeges például az is, hogy milyen a közlekedés a kiszemelt településen vagy éppen az, hogy milyen színvonalú iskolák, óvodák közül lehet választani. Ezek településenként változnak, így a végső döntés meghozatala előtt érdemes alaposan tájékozódni erről is. Annyi bizonyos, hogy az olyan agglomerációs települések, mint például Gyömrő is, arany középutat jelenthetnek.

Ez a nagy családi ház, óriási telekkel Gyömrő legjobb vétele, csapjon le rá gyorsan, akinek tetszik, mert valószínűsíthetően seperc alatt elkel majd.

Címkék: otthon családi ház agglomeráció eladó családi ház