5 kiadó lakás 100 ezer forint alatt
2017.09.23. 06:00 I csorbazs

5 kiadó lakás 100 ezer forint alatt

Tetszik vagy nem, vannak olyan élethelyzetek, amikor az embernek szorítani kell a nadrágszíjon és a megszokott jó életkörülményei változtatva visszavonulót kell fújni. A spórolás egyik legjobb módszere, ha olcsóbb albérletbe költözik az ember. Íme 5 lakás azoknak, akik éppen ilyen élethelyzetben vannak.

Tudom, nevetségesnek tűnhet az olcsó albérlet szóösszetétel, hiszen sok mindent el lehet mondani a jelenleg piacon lévő kiadó otthonokról, de azt kis túlzással sem, hogy olcsók lennének. Persze az olcsóság fogalma relatív, így  vegyük ezt úgy, hogy a többihez képest kedvezőbb árfekvésű lakásokat mutatunk be nektek.

Olyan otthonok következnek, melyek bérleti díja nem éri el a 100 ezer forintot és közben nem kell másokkal osztozkodni a fürdőszobán. Jöjjenek a kiadó budapesti lakások!

 

VII. kerületi kislakás szuperolcsón

Örülhetünk, ha rábukkanunk egy kedvező ajánlatra, melyben jóval alacsonyabb áron kínálnak kiadásra egy lakást. Nem árt azonban óvatosnak lenne, előfordulhat ugyanis, hogy ez valóban egy szuper és kihagyhatatlan ajánlat, sajnos azonban az is megeshet, hogy egy hamis adatok tartalmazó hirdetésbe futunk bele. Minden bizonnyal az elsők táborát erősíti az az egyszobás, VII. kerületi otthon, melyet azért kínálnak 65 ezer forint plusz rezsiért, vagyis 20%-kal olcsóbban, mert a tulajdonos mielőbb szeretne hosszútávú, megbízható bérlőre akadni.

kiado_lakas_vii_kerulet_2.jpg

 

Szoba-hallos lakás a Köztelek utcában

 

koztelek_utca_kiado_lakas.jpg

 

1+1 szobás otthon a Váci úton

 

vaci_ut_kiado_lakas.jpg

 

Bútorozott lakás tulajdonostól, a IX. kerületben

 

kiado_lakas_viola_utca.jpg

 

Világos ingatlan a Dohány utcában

 

dohany_utca_kiado_lakas.jpg