Pult alól mutatjuk a legjobb lakóparki lakásokat
2017.09.20. 06:00 I MeNa

Pult alól mutatjuk a legjobb lakóparki lakásokat

Célirányosan érdemes kilátogatni a jövő heti Lakás 2017 kiállításra és vásárra a budapesti Millenáris Parkba. Egyetlen helyen, az Otthontérkép D0-ás standján a legjobb lakóparkok és a legvonzóbb magánhirdetések között válogathat.

Már csak tízet kell aludni az őszi Lakás 2017 fórumig, ahol több mint tízezer látogató és potenciális vásárló jelenik meg. Önnek is érdemes kilátogatni, de akkor jár jól, ha célirányosan olyan helyet keres, ahol egyszerre a legnagyobb választékot találja. Az Otthontérkép D0-ás standja pont ilyen. 

lakas2017.jpg

Több ezer magánhirdetés és a legjobb lakóparkok várják, széleskörű információkkal. A tájékozódást megkönnyítik az Otthontérkép munkatársai, a legjobb lakóparkok közül - igényeinek megfelelően - kiválaszthatja a legszimpatikusabbat. Ezen kívül böngészhet a sok ezer magánhirdetés között is. Ebben is segítenek az Otthontérkép szakemberei.  

A korábbi vásárokhoz hasonlóan - előzőleg - most is feltöltheti ingatlanát az Otthontérkép.hu-ra, és ingyen kitesszük a vásáron felépített magánhirdetéses falunkra, amivel több ezer látogatót érhet el. Sőt a helyszínen is lehetősége lesz feltölteni az ingatlant, ebben is segítünk. És most jön a csattanó: ha szeretné kiemelni ingatlanját, 20% kedvezményt adunk kiemelési csomagjaink árából. 

lakas_og.png

Amennyiben kilátogat standunkra, egy pohár kézműves szörpre is a vendégünk a Csupaszörp jóvoltából.

Ha pedig további tippekre és ötletekre kíváncsi az online eladás területéről, akkor érdemes meghallgatni a vásárhoz kapcsolódó fórumon vezető elemzőnk, Mester Nándor előadását szeptember 29-én délután.

Címkék: lakóparkok újépításű lakás LAKÁS 2017 ősz online lakáseladás