Káprázatos százmilliós otthonok a II. kerületből
2017.09.20. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Káprázatos százmilliós otthonok a II. kerületből

Az ország egyik legelőkelőbb lakóövezete ma sem nélkülözi a káprázatos eladó lakásokat, sorházakat, villákat. A II. kerületi, 100 millió forint fölötti irányárú vevőt kereső ingatlanok között böngésztünk. Kuruclesen, Csatárkán és persze Hűvösvölgyben is akadnak csuda dolgok.

A II. kerület dimbes-dombos utcái a 100 milliós árkategória felett is gyönyörű ingatlanokat rejtenek. Sőt, abban a kategóriában igazán, hiszen a városrész – nyilván részben fekvésének köszönhetően – ma is az ország egyik legelőkelőbb lakóövezete.

Tavaly az átlagos kínálati ár 613 ezer forint volt négyzetméterenként, azaz az eladók ennyit szerettek volna kapni a meghirdetett házakért, lakásokért. Az értékesítési, azaz a valós, az adásvételi szerződésbe kerülő ár 408 ezer forintra rúgott a legfrissebb (2015-re vonatkozó) statisztikák szerint.

Befektetésként is érdemes errefelé nézelődni, hiszen az átlagos bérleti díj 3000 forint volt tavaly, ami csaknem 10 százalékkal magasabb, mint a 2015-ös adat (2800 forint/négyzetméter). Ennél magasabb értéket Budán csak az I., azaz a Várkerületben mutat az Otthontérkép statisztikája.

Nézzünk pár említésre és gyönyörködésre érdemes eladó ingatlant ezekből a csodás fekvésű utcákból!

szeher1.jpgKattints a képre még több fotóért!

109 millió forint az ára ennek a Széher utcai emeleti, 150 négyzetméteres lakásnak, ami egy 1920-as években épült villában egy teljes szintet elfoglal. Felújított tető, régi idők cserépkályhái, az egyik szobából nyíló intim terasz és panorámás hálószoba teszi igazán egyedi lakhellyé.

Hűvösvölgyi úton – szó szerint az erdő szélén – eladó ez a 157 négyzetméter hasznos alapterületű transitional/neo art deco stílusú penthouse a hozzá tartozó négy (!!!) terasszal 129,9 millió forintért.

kurucles1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Bisazza mozaikkal kirakott zuhany helyiség, egy walk-in és egy step-in gardrób, sókamrás infraszauna is sorakozik a felszereltséget taglaló listán.

kurucles3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ha esetleg a valódi keményfa parketta, a luxus tapéták, az egyedi építésű tölgyfa lépcső vagy éppen az ujjlenyomatos beléptető rendszer, netán a telefonról vezérelhető LED világítás, mint extra nem lenne elegendő.

Csatárkán találtuk 115 millióért ezt a 140 négyzetméteres, 3+2 szobás duplakomfortos, felújított sorházat. Négy hálószoba, gyönyörű kert és óriási terasz várja az ideköltözőket.

csatarka1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: exkluzív panoráma eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Budapest II. kerület otthontérkép