Mutatós dupla komfortos házakat találtunk Gödöllőn
2017.09.14. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Mutatós dupla komfortos házakat találtunk Gödöllőn

Gödöllőn gyakorlatilag minden adott a békés családi mindennapokhoz, a város ráadásul kényelmes autózásnyi távolságra fekszik Budapesttől. Megnéztük, mit kínálnak most ott 60 és 80 millió forint között. Saját pincelabirintust és nullrezsijű házat is találtunk.

Gödöllő az elmúlt több mint 15 évben az egyik legnépszerűbb, legélhetőbb agglomerációs település lett Budapesttől kényelmes autózásnyi távolságban. A városban minden adott, ami a békés családi mindennapokhoz szükséges. Az átlag kínálati ár egyébként tavaly 238 ezer forint volt, egy évvel korábban az átlagos értékesítési ár 180 ezerre rúgott az Otthontérkép statisztikái szerint.

Bár a forgalom főként a reggeli és a délutáni csúcsnak számító órákban lassan már a pesti nagykörútéval vetekszik az egyáltalán nem 2X3 sávos utakon, a biztonság és az infrastruktúra tényleg ideális lakhellyé teszi a változatos domborzatú városkát. 

Tavaly összesen 425 bűneset történt, ami minimálisan, 0,5 százalékkal több, mint az előző évi adat. Ötven lakásbetörést és 19 gépjárművek elleni cselekményt regisztrált a rendőrség az Otthontérkép bűntérképe szerint.

Nem véletlen, hogy megjelentek a luxus – de legalábbis igencsak prémium felszereltségű – ingatlanok korántsem csak a Gödöllő Rózsadombjának számító blahai részen. Szemezgettünk néhány – valószínűleg – minden igényt kielégítő családi házat, mégpedig a 60 és 80 millió forint közötti árkategóriából.

 

Egy kb. 270 négyzetméteres ház keresi gazdáját 5 szobával átmenő forgalom nélküli utcában. A kertben fűthető medence található ellenáramoltatóval, de itt is van kerti tó és kút is. A 275 négyzetméter irányra 66 millió forint.

kp_275_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egyedi tervezésű teret, duplakomfortot és örökpanorámát is nyer az, aki megadja a 79 millió forintot ezért a 233 négyzetméteres télikerttel, medencével, grillezővel, mosókonyhával, hobbi szobával és kazánházzal is felszerelt szépséges otthonért.

duplakomfort_orokpanorama.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Kertvárosban található ez a csaknem 400 négyzetméteres 4 szobás ház, ami dupla beállásos, szerelőaknás garázzsal, mini gardróbos tetőtéri szobákkal eladó 78 millió forintért.

kertvaros_391.jpgKattints a képre még több fotóért!

Különlegessége, hogy lényegében nincs rezsije: a tetőn 24 paneles napelem rendszer, a kertben gyűrűs kút is található, de van itt is kültéri medence, kamerákkal felszerelt riasztórendszer és elektromos redőny is.

Szóval Gödöllő továbbra is kínál megfontolandó lehetőségeket, ami a ki-, vissza-, vagy odaköltözést illeti…

Címkék: bűnözés vidék panoráma családi ház eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Budapest Gödöllő otthontérkép