Kiváló fővárosi garzonok 10 millió alatt
Eladó/Kiadó
2017.09.13. 06:00 I heveis

Kiváló fővárosi garzonok 10 millió alatt

Az egyetemek közelsége illetve az airbnb láz miatt a fővárosban még intenzívebben érzékelhető, hogy elszálltak a lakásbérleti árak. Sokkal érdemesebb inkább vásárolni egy kis lakást, hiszen ha később még meg is gondoljuk magunkat, vagy kinőjük a helyet, akkor is egy kiváló bevételi forrást jelenthet.

Nézzük is, milyen garzonlakások közül válogathatunk a fővárosban!

A XIV. kerületben, a Pillangó utcai metrómegálló szomszédságában eladó egy 24 m2-es felújított garzon. Praktikusan berendezett, világos kis lakás 9,9 millió Ft-ért.

10_04.jpgMegnézem!

8,3 millió Ft-os áron eladó ez a minigarzon. Itt ugyan nem fogunk tudni házibulikat rendezni, de nagyon otthonossá alakítható lakáska. Egy hozzávetőleges kalkuláció alapján havi 10 évig havi 40 000 Ft-os törlesztőre számolhatunk és mégis a mienk.

10_1_1.jpgMegnézem!

Ez az V. kerületi 1 szobás lakás csupán 7,5 millió Ft. Mivel önkormányzati tulajdon, ezért 2 éves bérlés után vásárolható meg. Ez kellő idő arra is, hogy eldöntsük, valóban jó választás-e.

10_2_1.jpgMegnézem!

A XIII. kerületi Fiastyúk utcaában eladó egy tetőtéri garzon lakás. Négyzetméterárát tekintve átlagos, ami ritkaság a garzonok között. 7,8 Millió Ft-ért már vihető is.

10_3_1.jpgMegnézem!

A VII. kerületben, a Keleti pályaudvartól nem messze eladó ez a praktikusan berendezett, állógalériás lakás. Első lakásnak szuper választás, hiszen közlekedési szempontból is ideális. 9,9 millióért vehetjük birtokba. 

10_5.jpgMegnézem!

Kertvárosi, XVI. kerületi 24 m2-es garzon keresi leendő tulajdonosát. A lakáshoz tartozik még kertkapcsolat, kinti tároló. Parkolni az udvarban lehet vagy a ház előtt ingyenesen. A lakás ára 9,9 millió Ft.

10_6.jpgMegnézem!

 

Címkék: budapest válogatás eladó/kiadó 10 millió alatti lakások Budapest