Ikonikus helyszínek ikonikus lakásai
2017.09.13. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Ikonikus helyszínek ikonikus lakásai

Nem tudok leszokni a budapesti luxuslakások időről időre történő szemlézéséről. Nem mintha arra vágynék, hogy egyszer ilyen otthonom legyen – tudom, hogy nem lesz. Mindazonáltal ezek a lakások vizuális élvezetet, a kreativitás, az elegancia és – a meghökkentő megoldásokkal olykor – a bátorság maximumra tekerését jelentik számomra.

A topkategóriás lakások egyik ismertetőjegye a fővárosban is az utánozhatatlan fekvés, a különleges elhelyezkedés. Végigpörgettem az eladó, 100 millió forintnál drágábban kínált, legalább 80 négyzetméteres, minimum jó állapotú ingatlanok listáját, és rögtön ki is bukott néhány extrém gyönyörűség. Nem lehet véletlen, hogy éppen a Fővám térről, a Liszt Ferenc térről, a Múzeum körútról és a Belgrád rakpartról.

Utóbbival kezdem a prémiumbemutatót.

belgrad_rkpt1.jpgKattints a képre még több csodás fotóért!

Nem csak a tényleg utánozhatatlan panoráma, hanem a 4,15 m-es belmagasság, és az eredeti hatalmas ablakok, teraszajtók is rendkívül különlegessé teszik ezt a 2+1 szobás, 129 millió forintért kínált lakást.

belgrad_rkpt3.jpgKattints a képre még több lélegzetelállító fotóért!

A kulturális és gasztronómiai szempontból is full extrásan felszerelt környék természetesen közlekedési téren is kiváló adottságokkal bír. A Nagy Vásárcsarnokkal, az ELTE-vel, a Március 15. és a Kálvin tér közelségével egy külföldi sem tévedhet nagyot, legyen akármilyen ismeretlen ebben a városban.

belgrad_rkpt2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Aki a Szabadság-hídra, a Dunára és a Fővám térre szeretne letekinteni, annak érdemes néhány pillantást vetni erre a 103 négyzetméteres, akár a függönyökkel, szőnyegekkel együtt is megvásárolható 105 milliós irányárú 3 szobás lakásra is.

fovam1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Több helyiségben gránit, illetve márványpadozat, a nappaliban elektromos kandalló is győzködi a potenciális vevőket, hogy ezt itt igazán és nagyon érdemes megfontolni…

fovam2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Terézvárosban a Liszt Ferenc téren egy 6 négyzetméteres erkéllyel és három méretes szobával rendelkező, összesen 97 négyzetméteres ritkaság is új gazdáját keresi.

liszt_ferenc1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Eredeti nyílászárók, fa spaletták. 120 millió forintért cserébe azonnal költözhető.

És a végére egy örökzöld falakkal díszített igazi belvárosi 3 szobás ingatlan a Múzeum körútról a legmagasabb minőségben kivitelezve.

muzeum_krt1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Légies tér, harmonikus és visszafogott színek, formák, nagy üvegfelületek, luxus minőség.

muzeum_krt3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Következő életemben azért szeretnék ingatlanmágnásnak születni...

Címkék: budapest lakás luxus belváros panoráma négyzetméter eladó lakás Budapest luxuslakás otthontérkép