Drága, de ízléses felső kategóriás lakások Kecskeméten
2017.09.07. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Drága, de ízléses felső kategóriás lakások Kecskeméten

A Mercedes-gyárnak, de a bűnözési helyzet javulásának is köszönhető, hogy nem csak az állás-, hanem az ingatlanpiac is pezseg Kecskeméten. Válogattunk néhány különlegességet a 80 és 100 millió forint közötti eladó házakból.

Kecskemét ingatlanpiaca már akkor megélénkült, amikor még meg sem épült a Mercedes-gyár, csupán a döntést jelentették be az óriás beruházás létrejöttéről. Mára a városnak nem csak a munkaerőpiaca pezseg, de a lakások, házak, albérletek forgalma is igazán élénk.

Ráadásul a bűnügyi mutatók is egyre csak javulnak: tavaly például csaknem 20 százalékkal kevesebb bűneset történt a városban, mint egy évvel korábban – derül ki az Otthontérképen elérhető statisztikákból.

2016-ban összesen 2473 lakásbetörést, gépjárművek és személyek elleni támadást, illetve egyéb bűnesetet regisztrált a rendőrség, míg ugyanez az adat 2015-ben 3017 volt. Ennek a tendenciának szintén jótékony hatása van az ingatlanárakra, azaz emelkedik az átlagos négyzetméterár.

Nézzünk néhány különlegességet a 80-100 millió forint közötti árkategóriából!

budai_u2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Borospince, mozgás- és jelenlét érzékelő, vízlágyító-rendszer, padlófűtés, faincoil fűtés/hűtés, 4 szoba és 2 fürdőszoba várja 203 négyzetméteres alapterületen, csaknem 600 négyzetméteres telken új tulajdonosát. A csodálatosan felújított polgári ház irányára 96,9 millió forint. A képek magukért beszélnek.

budai_u3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Csakúgy, mint ennek a 170 négyzetméteres, 89 millió forintért kínált különleges hangulatú parkosított villának az esetében.

parkositott_villa2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A ház a ’30-as években épült, mára automata öntözőrendszerrel felszerelt ősfás kert gazdagítja, de az extrák között több helyiségből álló pince és cserépkályha is sorakozik.

parkositott_villa1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Jó vétel ez a full extrás, azonnal költözhető 160 négyzetméteres luxus családi ház is. 79 millió forintért bárki szert tehet erre a legújabb divatirányzatoknak megfelelően berendezett igényes otthonra.

uj_luxuscs_haz1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ezt a belvárosi házat üzlethelyiséggel, irodával, dupla garázzsal együtt kínálják 85 millió forintért. A lakórész alapterülete 200 négyzetméter, de további bővítési lehetőséggel és a többi között parkosított kerttel is rendelkezik.

belvaro_smariau.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: bűnözés eladó családi ház eladó ház négyzetméter Kecskemét otthontérkép