Nagy őszi villaszemle
2017.09.03. 07:30 I Törpilla von Gödöllő

Nagy őszi villaszemle

Ultraöko villát, Ybl- és Széchenyi-díjas építész által tervezett, de panorámaablakkal és 50 négyzetméteres terasszal megspékelt luxusrezidenciát is leltünk az eladó budapesti prémiumkategóriás családi házak között.

Körülnéztünk a 400 négyzetméter alapterület körüli villák kínálatában Budapesten, és találtunk is néhány ajánlásra – no meg irigylésre – méltó ingatlant ebben az átlagosnál mind méretben, mind az árat tekintve magasabb kategóriában.

Olyan házakat válogattunk, ahol a sötét, szomorú, borongós őszi és téli esték átvészelése is könnyebb a tágas, világos tereknek, vagy éppen a szaunának, biliárdszobának köszönhetően. 

Ami az árakat illeti, megállapíthatjuk, hogy ez a fajta luxus viszont nemigen dukál 100, sőt, inkább 140 millió forint alatt.

pinterest_19.jpg

Ősszel a villakínálat is színesedik. Forrás Pinterest

Pesthidegkúton eladó ez a gyönyörű, éppen 400 négyzetméter alapterületű 5+1 szobás luxusvilla 145 millió forintért. A három szinten biliárdszoba, infraszauna, konditerem és a többi között egy 20 négyzetméteres terasz is elfért a hagyományos helyiségek mellett. Egyedi tervezésű fa beltéri ajtók, hő- és hangszigetelt nyílászárók és a kerti grill is az itt lakók kényelmét szolgálja majd csakúgy, mint a kőhajításnyira található Széphalom bevásárlóközpont.

kisgazda.jpgKattints a képre további fotókért!

Ebben a XI. kerület és Budaörs határán, a Frankhegyen fekvő 7+1 szobás villában örökpanoráma, kültéri, ám fűthető medence, csodaszép parkosított kert várja új tulajdonosát apró halastóval, öntözőrendszerrel, 50 négyzetméteres terasszal. A ház déli fekvésű, napfényes. A nagy belmagasságú nappaliból panorámaablak nyílik a környező vidékre, de van itt jakuzzi, finn szauna, kandalló is. Nehéz nem beleszeretni.

frankhegy.jpgKattints a képre további fotókért!

És így van az ember ezzel a XII. kerületi, közvetlenül a természetvédelmi terület határán álló 440 négyzetméteres, 7 szobás családi házzal is, amelyet Hofer Miklós Ybl- és Széchenyi-díjas építész tervezett.

farkasvolgy.jpgKattints a képre további fotókért!

Az irányár 213 millió forint ugyan, de ezért az összegért nappali, három nagyszoba, három félszoba és öt terasz/erkély dukál. A pinceszinten hatalmas medence, szauna, kazánház, mosókonyha, a liftgépház és egy raktárhelyiség is elfért.

Aki pedig a minimálstílusra vevő, annak ezt az idén elkészült budaligeti, prémium minőségben megépített 150 négyzetméteres házat ajánlanánk 148 millió forintért. Ami a minimálstílust illeti, az csak a rezsiszámlákra igaz, az épület energetikai besorolása ugyanis a legmagasabb. A beszerelt levegő-hőszivattyú, illetve a hővisszanyerő szellőzőrendszer ráadásul okostelefonról irányítható, így a gáz bevezetésére nem is volt szükség.

 

Címkék: exkluzív luxus eladó ház négyzetméter Budapest luxuslakás otthontérkép