Nagy terasszal panelben is könnyű az élet
2017.09.02. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Nagy terasszal panelben is könnyű az élet

Előnyeit hosszan lehetne sorolni a szőnyegporolástól a papagájtartáson át a lakberendezési késztetések kiéléséig, de mi ehelyett mutatunk inkább néhány méretes darabot. Nagy teraszos eladó panellakásokból válogattunk.

Elő- és napozóterasz, erkély, tetőkert, loggia, balkon – mindegyik és bármelyik sokat dob egy lakás eladhatóságán, szubjektív komfortfokozatán. Jól jön egy kis tér az embernek, ami csak az övé – lakjon akár a főváros zsúfolt kerületeiben, akár a Balaton partján vagy éppen Debrecenben.

Kevés intimebb és kellemesebb pillanata van az életnek, mint nyári reggeleken pizsamában ülve kávézni a teraszon, vagy hétköznap este a legkedvesebb barátainkkal rozézni ugyanott valamilyen különleges alkalmat ünnepelve. De persze a teraszok praktikus előnyeit is órákig lehetne sorolni a virágok elhelyezésétől a szőnyegporoláson át a dohányzásig, napozásig, papagájtartásig.

pinterest2_7.jpg

Páratlan lehetőségtanya is. Forrás: Pinterest

Nem mellesleg a terasz a lakberendező vénával rendelkező tulajdonosok és bérlők számára is kiváló önkifejezési – no meg persze pénzköltési – lehetőség.

Azoknak, akik szerint terasz/erkély/napozósarok nélkül nem élet az élet, összegyűjtöttünk pár igazán jó adottságokkal bíró panellakást.

pok2.pngKattints a képre még több fotóért!

Ehhez a Pók utcai lakótelepen található 64 négyzetméter alapterületű lakáshoz előkert és egy óriási terasz is kapcsolódik. Igazi ritkaság 36,8 millió forintért, hiszen nincs egyetlen szomszédja sem.

pok1.pngKattints a képre még több fotóért!

A II. kerületi Kuruclesi úton az egész városra és a budai hegyekre panorámás 9 négyzetméteres terasz keresi új gazdáját, persze a hozzá tartozó 1+2 félszobával, összesen 70 négyzetméteren. A ház tetején ráadásul egy közös használatú napozóterasz is akad grillezési lehetőséggel. Így aki tér- és teraszmániás, az itt duplán megkapja a magáét.

kurucles.jpgKattints a képre még több fotóért!

A XVIII. kerületi Rendessytelepen egy 48 négyzetméteres panelt kínálnak 19,6 millióért, ami mellett teljes szélességében található egy hatalmas terasz. Csodás a kilátás a kertvárosra, a KÖKI pedig mindössze 10 perc.

rendessytelep.jpgKattints a képre még több fotóért!

Aki a cuki apróságok híve, annak érdemes egy pillantást vetnie erre a zuglói 61 négyzetméteres lakásra is, amit 24,9 millió forintért kínálnak, és amelyhez szintén kapcsolódik egy 3,5 négyzetméteres terasz.

Balatonfüreden viszont egy kiváló állapotú, 70 négyzetméteres ingatlan keresi új gazdáját jókora terasszal , akár bútorzattal együtt is.

bfured2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Parkra néző, felújított ingatlan sok beépített szekrénnyel, hőszigetelt házban, 25 millió forintos irányáron.

bfured_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Még mondja valaki, hogy a teraszmániásoknak nincs miből válogatni a 2017-es ingatlanpiacon!

Címkék: lakás terasz panoráma panellakás eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest otthontérkép