Kedvenc lakóparkok a XIII-ban
2017.09.02. 18:22 I Stickytree

Kedvenc lakóparkok a XIII-ban

A XIII. az egyik legnépszerűbb kerület a beruházók között. Budapesten egyedül a XI. kerület tudja felvenni a versenyt Angyalfölddel a lakóparkok számát illetően. Mindenkinek nyilvánvaló, hogy sok az új lakás, ami a vevők számára nem egy rossz dolog, hiszen nagy a verseny az építtetők között a vásárolók kegyeiért. Ez, és az egekbe szökő használt ingatlanok árai azt eredményezik, hogy nincs szignifikáns különbség az új és a használt lakások árai között. Így érdemes a lakáskeresőknek megfontolni az új építésű ingatlanokat is, mint opciót. Lássuk, hogy milyen új projektek közül lehet választani!

Westfalia

Igazán jól néz ki a Westfalia társasház a látványtervek alapján. Sok helyen olvasható, hogy panelekre hajazó lakóparkok nőnek ki gombaként a városban, azonban ez erre az új építésűre egyáltalán nem igaz. A legolcsóbb egy szobás lakás 29,3 millió forint, a 1,5 szobás alig drágább, mindössze 31,1 millió forint. Elhelyezkedés szempontjából jónak mondható a lakópark, a Lehel tér és a Nyugati pályaudvar nagyon közel van a Lőportár utcához, így az ingatlanok is könnyen kiadhatóak lesznek. 

A lakópark 2019. 1. negyedévében kerül átadásra, így azoknak ajánljuk, akik még ráérnek a beköltözéssel, illetve befektetőknek lehet abszolút jó választás.

u1.jpg

Danubio

Prémium lakópark, prémium lokációval. Az egyik legelegánsabb új építésű projektről van szó. A Duna-parti panorámás lakásokat az teszi még exkluzívabbá, hogy minden egyes lakásvásárlóval közös workshopot szerveznek, ahol megbeszélik az ingatlan paramétereit. Ennek függvényében változik a négyzetméterár 680 ezer és 1 millió forint között. Az átadás 2019. augusztusra van datálva.

u2.png 

Dunyov Ház

A 22 lakásos társasházből már csak 6 lakás elérhető. Az Árpád-híd vonzáskörzetében található projekt egyik nagy előnye, hogy a beruházás és a kivitelezés egy kézben összpontosul, így sokkal kisebb az esélye annak, hogy bármi probléma legyen az átadásig. A projekt mögött a megbízható Mester Építő Kft. van, akik az elmúlt 20 évben csaknem 2000 család számára építettek már ingatlanokat. A 38-113 m2 közötti lakásokba jövő márciusban lehet majd beköltözni. 

u3.jpg

RS Ház

Egy társasház, ami már idén elkészül, és hamarosan át is adják. Akik nem akarnak vagy nem tudnak tovább várni a költözéssel, ideális választás. A 75 lakásos épületből mindössze 18 db ingatlan elérhető, így nem árt sietni. Lakáskínálatukban a kicsi garzonlakástól a 4 szobás penthouse lakásig minden megtalálható. Ár szempontjából a konkurenciákhoz képest megfizethetőbb áron kínálja a beruházó, a legolcsóbb lakás alig több mint 19 millió forintba kerül. Metro nincs a közvetlen közelben, viszont az 1-es villamos nincs messze, és a 20-30-as buszokkal akár a Keleti pályaudvar is relatíve rövid időn belül megközelíthető.

 

u4.jpg

Foldana Family

Az 5 emeletes épületben 38 db ingaltan található, méretük tekintve 40-60 m2 köztiek. A Foldana mindenképp a jobb árú projektek közé tartozik, hiszen egy 60 m2-es lakás ára 30,18 millió forint, ami 503 ezer forint/m2, ez egy használt lakás árával vígan felveszi a versenyt. Ár-érték arányban tehát kiváló választás. A környék csendes és nyugodt, elsősorban családok számára ideális. A társasházat jövő augusztusban adják át.

u5.jpg