Horgászparadicsomok a Tiszánál
2017.08.28. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Horgászparadicsomok a Tiszánál

Családi háznak is alkalmas horgászparadicsomokat találtunk a Tiszánál. Tízmillió forint körüli összegért már jókora, szépen rendben tartott portákat kapni. Aktivitási lehetőség akad bőven: elég csak a Tisza-tavi Ökocentrumot említeni Poroszlón vagy a Hortobágyi Nemzeti Parkot, de kedvelik a környéket a vadászok is.

Rengeteg aktív, horgászni, kirándulni, fotózni, esetleg vadászni szerető családot vonz a Tisza, különösen a Tisza-tó környéke. A vidék állatvilágáról, főképp madárpopulációjáról híres, és az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően olyan látványosságok várják a turistákat, mint a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, ami tulajdonképpen egy szabadidős élményközpont, egyben állatkert. A központ a környékbeli élővilágot, a helyi bioszféra működését mutatja be a többi között egy különleges óriásakvárium révén.

tisza_tavi_okocentrum.jpg

Nagy élmények a víz alatt. Forrás: Tisza-tavi Ökocentrum

Gyakorlatilag évszaktól függetlenül számos program is várja a Tisza-mentén az ide érkezőket a horgászversenyektől a fotós táborokon át például az agrárszakmai rendezvényekig, úgyhogy megnéztük, aki saját nyaralóra, esetleg állandó lakhelyre vágyna, miből válogathat.

Tízmillió forint körüli összegből jókora, szépen rendben tartott portákat kapni. Nézzünk néhány bájos eladó házat!

tiszababolna3.jpgKattints a képre további fotókért!

Ehhez a 120 négyzetméteres gyönyörűen rendben tartott tiszabábolnai házhoz 3 melléképület is tartozik az 1500 négyzetméteres kertben. A tulajdonosok nem aprózták el a dolgokat, full extrás nyaralót hoztak össze az évek alatt, ami egyébként családi háznak is tökéletesen alkalmas.

tiszababolna2.jpgKattints a képre további fotókért!

Van itt gyerekjátszótér, igazi, rusztikus stílusú, fából készült étkezőgarnitúra, kültéri grillező, és a teljes berendezés mellé még egy fűnyíró kistraktor is jár 10,5 millió forintért.

tiszababolna1.jpgKattints a képre további fotókért!

Hasonló paraméterekkel eladó Poroszló központjából egy csodaszépen felújított parasztház is. Oszlopos tornác, fedett terasz, kandalló teszi még bájosabbá a valóban szépen rendbe hozott ingatlant.

poroszlo.jpgKattints a képre további fotókért!

9,95 millió forintért az Ökocentrum közvetlen szomszédságában is akad kínálat: ez az újszerű 2 szintes családi ház 240 négyzetméteres és sürgősen eladó.

Címkék: horgásztanya vidék családi ház nyaraló parasztház négyzetméter Tisza-tó otthontérkép