Megdöbbentő luxusingatlanok saját szoláriummal
2017.08.23. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Megdöbbentő luxusingatlanok saját szoláriummal

Rákerestünk a saját szoláriummal rendelkező eladó ingatlanokra országszerte, és meglepő eredményre jutottunk: feng shui alapelvek szerint berendezett családi ház, 4 hektáros álomhacienda épp úgy akad a kínálatban, mint szivarsarokkal, bortrezorral „szerelt” luxuslakás.

A hamarosan hűvösre, borúsra és nyálkásra váltó őszi időjárás viszontagságai között sok nőnek jelent majd örömet az a néhány szoláriumban töltött perc, amit olykor a fájón nélkülözött napsütés kompenzálására használnak – nem feledve természetesen a bőresztétikai szempontokat sem.

pinterest_17.jpg

Télen pótszerekre lehet szükség. Forrás: Pinterest

Na de mekkora élvezet lehet, ha ehhez nem a jeges szélből, netán hóviharból kell belépni egy-egy barnulási stúdióba, hanem mindjárt zuhanyozás után, esetleg vacsora előtt mártózhat meg valaki az UV-fényekben – épphogy csak a köntösét levetve…

Megnéztük, milyen lakások, házak közül válogathat, aki saját szoláriumra vágyik. A felhozatal igazán impozáns, szemünk-szánk elállt.

fengshui.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ezt az 500 négyzetméteres, 7+3 szobás családi házat, amit 220 millió forintért kínálnak, a feng shui alapelvei szerint rendezték be: óriási terekkel rendelkezik, emellett konditeremmel, szaunával, medencével, 4 autós garázzsal, gyönyörű sziklakerttel, a szoláriumon kívül pedig finn szaunával, okos házvezérléssel is. Igazi ritkaság.

Váchartyánban 4 hektáron terül el ez az egyedülálló adottságokkal rendelkező luxus családi ház. Festői szépségű parkosított kert, nádassal körbevett tó, gyermekjátszótér, veteményeskert, istálló és legelő is szolgálja majd a leendő új tulajdonosok kényelmét. A ház alapterülete 470 négyzetméter, irányára 430 millió forint.

5habirtok.jpgKattints a képre még több fotóért!

Wellness-részlegének kínálata vetekszik egy ilyen céllal épült hoteléval, de az extrák között áramszünet esetén aktivizálódó saját aggregátor, nagy belmagasságú, amerikai konyhás, kandallós nappali és belső telefonközpont is sorakozik.

5habirtok2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egyszerűen bámulatos.

Miként ez a Lechner Ödön fasori luxuslakás is, ami ugyan szűk értelemben vett saját szoláriummal nem rendelkezik, a közös használatú terekben azonban emellett az extra mellett szivarszoba, bortrezor, fallabda-pálya és saját gyógyvizes medence is akad.

lechner_odon_fasor.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: luxus wellness istálló szolárium extra négyzetméter Budapest luxuslakás otthontérkép 1 érdekes lakás